Már nem vagyok szűz. Mit tegyek? Nagyon fontos. A többi lent!
Hát,ha szűz a srác,lehet,azért mondott ilyeneket,mert nem akar beégni egy tapasztaltabb lánnyal szemben...
Viszont én vigyáznék a helyedben,mert ha már nem szűz,akkor milyen jogon várja el tőled,hogy te az legyél(meg persze amúgy is)?Ha már így kezdi az ismerkedést,hogy a régi kapcsolatodat taglalja,az nem jó jel szerintem...lehet,hogy betegesen féltékeny típus...
Szerintem felesleges volt hazudnod,mert valakitől úgyis megtudhatja a dolgot...a hazugságok előbb-utóbb úgyis kiderülnek.Így elkezdeni egy kapcsolatot szerintem pedig elég gáz...
22L
Én 17 a srác pedig 19 éves.
Tudom hogy el kellene mondanom az igazat, viszont félek a reakciójától, hiszen tudom hogy megharagudna és nem lenne jó vége :(
De tulajdonképpen ez neki miért ennyire fontos? Ő is szűz, vagy vallásos, vagy a szűz lányokra bukik? Vagy mi a fene?
Nem értem ezt, a mai világban ez már nem olyan,mint régen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!