Most akkor elvesztettem? Vagy ennyitől még az vagyok?
Tegnap este a barátommal együtt voltunk és történtek a dolgok :$ De amikor .... először nem fájt annyira aztán (4-5 lökés után) "nagyon" fájt és fel sikítottam. És annyira a szívére vette h fájdalmat okozott nekem h azt mondta h majd holnap folytassuk ( mert gumi se volt :S ) !
Még szűz vagyok ? és mért hagyta abba amikor felsikítottam ?
Szüz már semmilyen értelemben nem vagy. Viszont ugyanugy éretlen gyerek maradtál.
Ha nem akarsz anya is lenni gyerekként, akkor huzzon a barátod gumit a farkára. Ha nem akarja felvenni nyugodtan megmondhatod neki hogy é is megszivja, ha rávernek egy apaságit 16 évesen.
Azért hagyta abba, mert látta hogy fáj neked, nem logikus ?
35/F
Köszönöm a válaszokat :) éés tudom a gumi ..... de ennyitől nem hiszem h terhes lehetek !
És de logikus. Legalább tudom h szeret !
"Ennyitől nem hiszem, hogy terhes lennék..."
Na ez az a hozzáállás, amitől a nem kívánt terhességek
99%-a összejön!!!
Grat. Simán lehetsz terhes, már 1 lökéstől is (vagy még
lökés se kell hozzá).
Jah, és mivel már járt f@sz benned, nem vagy szűz.
te csak na HIGGY semmit hanem védekezz! el se kellett volna kezdenetek úgy!
igen, elveszthetted, hát nyilván abba hagyta mert nem akar fájdalmat okozni áhh miért nem őt kérdezed -.- és tök mind1 hogy akkor folytatja, vagy másnap a fájdalmon túl kell esned, amíg átszakad teljesen a szűzhártya, utána nem lesz fájdalom csak óvatosan, lassan csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!