Ennyitől lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
A barátommal ma pettingeztünk és ő elment a gatyájába, én egy kis időre kimentem a szobából és mikor vissza értem olyan 10 percre megujjazott és mondta h az ujja egy nagyon kicsit olyan volt (mikor megnézte h mennyire ment el akkor véletlen belenyúlt)és azt szeretném megtudni h ennyitől lehet-e? Előre is köszönöm!2012. febr. 3. 18:57
1/9 anonim válasza:
Jó, hogy nem a gatyája nélkül ment el.
2/9 anonim válasza:
Mennyi idore mentel ki?Ha csak par percre,akkor biztosan terhes vagy,talan ikrek lesz!
3/9 anonim válasza:
Lehet születik egy kis bugyingótok :)
Am mindennek megvan az esélye.
4/9 anonim válasza:
Nem.
De ha mégis akkor leszek a gyerek keresztanyja.
5/9 anonim válasza:
Boxer + tanga =? Na mi? Ebből lesz a francia bugyi:D
6/9 anonim válasza:
gyorsan ne halogasd menjél nőgyógyázhoz!!!
7/9 anonim válasza:
Terhes vagy. Ilyenkor még abortusz se lehetséges. Ez visszafordíthatatlanul gyereket eredményez.
8/9 DarkChii válasza:
Nem hiszem!!! De ha nagyon aggódsz, vegyél egy terhességi tesztet. És kezdj el gyógyszert szedni. Akkor nem kell paráznod :-)
9/9 anonim válasza:
Ujjazástól kizárt a terhesség, bizonyított tény. A sperma levegőre kerül: elhaal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!