te hány éves vagy 13-14? a gyantával gyantáznak,az epilátorral epilálnak,de nem értem hogy tudnék meg abból,hogy szűz vagy-e,de amennyi eszed lehet sztem abból észre veszik
2012. jan. 7. 19:58
8/14 anonim válasza:
Mi az hogy észreveszik?? Sőt, azonnal jelentik a hatóságoknak, szóval beszoptad ezt.
2012. jan. 7. 19:58
9/14 anonim válasza:
észre veszik hányan gyantáznak vagy epilálnak jó nagy dzsungeled lehet anyukám csak nem nelli az elefánthoz van szerencsénk még a lukadban is van szőr benyúlnak és azt mondja majd takarodj te nem vagy szűz :)pfffff
2012. jan. 7. 20:48
10/14 anonim válasza:
Gyantával gyantáznak, epilátorral pedig epilátoroznak!:D
Már, hogyne vennék észre. Gondolom másodállásban a kozmetikusod nőgyógyász is, vagy esetleg nőgyógyász asszinsztens aki ugyanúgy meg tud és meg is fog vizsgálni nőgyógyászatilag, aztán amint észreveszi, hogy nem vagy szűz leadja a forródrótot és talán másnap már újságok címlapján szerepelsz de talán még a kékfényben is!! XD
Még idáig ilyet sem hallottam kedves kérdező amit te kérdezel, de mindegy ilyen is van és kész.:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!