19 eves voltam, amikor egy fiuval lefekudtem, de amikor kb. 5cmre bedugta, akkor en leloktem magamrol, mert fajt. Vajon elvesztettem a szuzessegemet?
Ó igen.
Te megbuktál bioszból, ugye?
Velem is így volt ez az első alkalommal....és tényleg elvesztetted a szüzességed...
A legközelebbi alkalomkor már nem fog fájni..meglátod...
Szia,
Addig vagy szűz amíg a pénisszel nem hatolnak beléd... Ha az 2mm, 2cm, 5cm, 25cm az lényegtelen, benned volt, a másik, csak úgy a női hüvely nem szokott teljesen ok nélkül vérezni, kettő nem 25cm mélyen van a szűzhártya, hanem egészen elől, szóval "átszakadt".
Nem vagy szűz.
( az ilyen csajok miatt szidják azokat a lányokat, akik esetleg korábban vesztik el a szüzességüket, úgy mintha mindig is nemi életet éltek volna, és általában az ilyen lányokból válik ki ez a tábor)
19évesen kicsit jobban utána kéne járni az ilyen dolgoknak... csak utána lefeküdni valakivel...
Hat szegenykem elegge lehangolo valaszokat kaptal!
Es minden beironak uzenem,hogy nemfeltetlen jogos!
Vannak itt 15 evesek is akik mar nem szuzek!
Es van olyan is,hogy a fiu hiaba tapintatos faj es abba kell hagyni!Ez nem statisztika...mindenkinek mas!SZoval ne aggodj ez nem ciki vagy ilyenek!
En elso alkalom elott nem pettingeltem!Fajt egy kicsit,meg is altunk,de idovel ujrakezdtuk!
HOgy a kerdesedre is valaszoljak szinte 100%hogy mar nem vagy szuz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!