Mitől lesz más egy lány, ha már nem szűz?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 14:29
2/15 anonim válasza:
első válasz: marhaság
14 évesen valaki már nem szűz nem feltétlen lesz komolyabb:D
szerintem különösképp semmitől..
3/15 anonim válasza:
szerintem az lesz a különbség, hogy már nem lesz szűz, semmi más
5/15 anonim válasza:
Jobb az ágyban s egyre jobb lesz. :D:D:D:D Egyébként semmi.
7/15 anonim válasza:
Miután nincs már jelentősége, nem filózik annyit etikai kérdésekben. Bár azok az etikai kérdések, amelyek konkrétan a szüzességhez kapcsolhatóak a jövőre nézve nem jelentősek, az általuk hordozott megszokás, és az abból eredő etikai megközelítés gyakorlata nagyban befolyásolja a kialakuló személyiséget. Így elmondhatjuk, hogy a szüzesség elvesztése akkor hatástalan a modorra, a magatartásra, a döntésekre, ha kellő ideig fennáll. Egyéb esetben a nyitva hagyott kérdések megválaszolatlanul maradnak idősebb korra is. Ez a különbség.
9/15 anonim válasza:
Bunkó lesz mindenkivel. Tényleg!
10/15 anonim válasza:
Most vesztettem el 1 hete és semmiben nem változtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!