Hogy tudom rávenni feltűnés nélkül az anyumat hogy borotválhassam a lábam . Sminkeljek vagy melltartót hordjak? Ha bármelyikre van mefoldásotok akkor irjatok. Fontossági sorrend :melltartó, borotválas, smink 12 éves voook kösz
hát ha ilyen kis szégyenlős vagy, akkor szerintem először hívd el vásárolgatni egy ruhaboltba (mondjuk H&M) és kérdezd meg tőle, hogy anya veszel nekem egy melltartót? gondolom nem fog nemet mondani..
borotválni szerintem meg nyugodtan elkezdheted szó nélkül, én is így tettem anno :) volt nálam pár száz forint, vettem a rossmannban vagy tescoban egy csomag eldobható borotvát, és egyik fürdés közben nekiestem, de csak óvatosan!
sminknél emlékszem én is nyomiztam.. valamiért próbáltam kerülni anyát, amikor először sminkeltem magam :D persze akkor még szempillaspirál meg egy pici alapozó volt. aztán emlékszem egyszer megkérdezte, hogy nahát, ki van festve a szemed? és zavartan azt válaszoltam jah, igen, a suliban az egyik barátnőm kifestette, kipróbáltuk és tökre tetszik... aztán már többet nem is beszéltünk róla.
szerintem minden anyuka így van ezzel, tudja, hogy a lánya egyszer el fogja kezdeni a nőiesebb dolgokat is. nem fog ezen problémázni, vagy kérdezősködni.
nyugi :)
19 lány vagyok
??
"Hogy tudom rávenni feltűnés nélkül az anyumat hogy borotválhassam a lábam."
Fogj egy borotvát, és óvatosan borotváld le.
"Sminkeljek vagy melltartót hordjak?"
Ne sminkelj, öregíti az arcbőrt, és ilyen fiatal korban hülyén is néz ki. Ha a melltartó indokolt, miért ne hordhatnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!