Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az egészségtelenebb?
Egyik kedves ismerősömmel beszélgetek épp és felmerült a kérdés, hogy melyik az egészségtelenebb? Ha a lány melltartóban alszik vagy ha anélkül. És föleg miért egészségtelenebb?
20/F
van valóság alapja, hosszú évek tapasztalata mondatja ezt velem
12f
00.32
Ez kib.aszott szar volt...:D
a melltartó rohadtkényelmetlen, én nem is bírnék benne aludni, de néha viselni sem bírom...hogyha csak otthon vagyok, vagy a páromnál, akkor is leveszem...mivel alapvetően kicsik a melleim, ezért nem hinném, h jelentősége van ennek, inkább azoknál lehet gond, akiket jó nagy dinnyékkel áldott meg a sors, és a melltartónak valóban tartó funkciója van, hiszen a súlyuk egyébként lefelé húzza őket...ebben az esetben tényleg lógós lehet később, de egy átlagos vagy pici cici szerintem nincs kitéve akkora tehernek melltartó nélkül, hogy annak látható eredménye legyen
22/L
melltartóval vagy sem...
egy idő után minden nő melle lógni fog (35évesen már kb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!