Dohányzás nélkül egészségtelenebb lennék?
Lehet idétlenül fog hangzani ez. Bocsánat, mert kicsit undorító lesz:/
De: mikor nem cigiztem, kb. 8 éve, alig bírtam ki az iskolát. Az volt a gond hogy reggel egy kevest sz@rtam. Elmentem suliba.Egész nap feszítette a beleimet a salakanyag. De nem annyira hogy ki is ürüljön. Sokszor hazamentem, kényelmetlen volt így élni. Otthon van amikor még délután se sikerült sz@rnom :) csak másnap, de akkoris egy keveset. Néha úgy éreztem egy hetes salakanyag is a belemben rohad, még akkor is ha kevesebbet ettem, szinte alig távozott valami. És éreztem hogy telve vannak a beleim....de nem volt szorulásos székletem vagy ilyesmi, szóval teljesen normális volt, csak kevés.....gyümölcsöt, zöldséget ettem napi 3-4-szer...és mégse tudtam egy egészségeset üríteni soha.
Amióta cigizek, reggel kisz@rom magam, nincs feszítő érzés...minden kiürül. Ha terhes leszek is muszály lesz legalább reggel szívnom egy szál cigit...Rosszabb lenne a mérgező salakanyagot hordozni magamban, tehát a dohányzás még mindig jobb, ugye?
Nem, a dohányzás nem jobb. Renyhe a bélmozgásod, ezt nem cigivel kell palástolni, mert az nem szünteti meg a betegséget, hanem elmenni a dokihoz vele. A cigarettával csak rontasz a helyzeten.
Esetleg próbálkozz meg a húsmentes étrenddel, plusz napi minimum egy óra torna, plusz 3 liter zöld tea. Ez is kicsit meg fogja indítani egy hét alatt kb. De dokihoz akkor is menj el, vagy legalább dietetikushoz.
Na szóval lássunk tisztán.
Te most igazolást keresel arra, hogy miért dohányozz. Azt akarod elhitetni magaddal, hogy még mindig jobb, mintha nem tennéd.
Te is tudod, hogy most hazudsz magadnak. Mi is tudjuk. Legyél őszinte magaddal, attól még ugyanígy csinálhatod tovább, csak legfeljebb némi lelkiismeret-furdalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!