Dohányzás nélkül egészségtelenebb lennék?
Lehet idétlenül fog hangzani ez. Bocsánat, mert kicsit undorító lesz:/
De: mikor nem cigiztem, kb. 8 éve, alig bírtam ki az iskolát. Az volt a gond hogy reggel egy kevest sz@rtam. Elmentem suliba.Egész nap feszítette a beleimet a salakanyag. De nem annyira hogy ki is ürüljön. Sokszor hazamentem, kényelmetlen volt így élni. Otthon van amikor még délután se sikerült sz@rnom :) csak másnap, de akkoris egy keveset. Néha úgy éreztem egy hetes salakanyag is a belemben rohad, még akkor is ha kevesebbet ettem, szinte alig távozott valami. És éreztem hogy telve vannak a beleim....de nem volt szorulásos székletem vagy ilyesmi, szóval teljesen normális volt, csak kevés.....gyümölcsöt, zöldséget ettem napi 3-4-szer...és mégse tudtam egy egészségeset üríteni soha.
Amióta cigizek, reggel kisz@rom magam, nincs feszítő érzés...minden kiürül. Ha terhes leszek is muszály lesz legalább reggel szívnom egy szál cigit...Rosszabb lenne a mérgező salakanyagot hordozni magamban, tehát a dohányzás még mindig jobb, ugye?
Meleg vizes beöntés és hashajtó, fogadjunk, hogy minden kifog jönni és még rágyújtanod sem kell. Az, hogy leendő gyermeked fogantátása után is dohányozni fogsz az elég gáz!
22N
akkor még fiatalabb voltal, változott azota a tested. amugy igen, reggel ha nem tudtam nagywc-re menni, kimentem egy cigire, és egyből ment. ugyhogy van valami ilyen hatása igen. de már 2 honapja nem gyutottam rá, és rendesen tudom wc-re menni (én is 8 év után)
de hogy valaki a saját gyereke érdekében ne tudjon leszokni...soha nem kockáztatnám azzal a babám egészségét, hogy cigizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!