Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen korai a szex?

14 évesen korai a szex?

Figyelt kérdés
a barátommal már majdnem egy éve járunk és le szeretnék vele feküdni.de ha elmondom anyumnak félek hogy haragudni fog mert hogy még fiatal vagyok :/
2011. dec. 1. 20:59
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOOOOOOOOOOOOK!!!

Lehet nagy bunkónak tartasz..

de 14 évesen ne hogy már a b.száson járjon az eszed

anyád tudja???

Ha az én gyerekem lennél..és felvetnéd a témát..azt hiszem egy jó nagy pofont kapnál

14 évesen lógj a barátaiddal..ne pedig a fiúddal hanc.rozzál..

Majd 18 évesen meg jön az eszed és rájössz mennyire elcseszted..

mindegy te életed..

[ és le lehet pontozni..nem érdekel..és(!) nem vagyok ódivatú se semmi..de azért ne tinikorban kezdjük el ] egy tizenéves

2012. jan. 15. 14:56
 42/44 anonim válasza:

az, hogy ki milyen hamar/későn válik éretté a szexre, teljesen egyénfüggő. valaki már 14 évesen, valaki 18 évesen sem. Nagyban befolyásolja ezt az is, hogy milyen a kapcsolatod a sráccal. nagyon nehéz erről akárkinek akármit is mondania ezzel a témával kapcsolatban, hiszen nem ismer. Az megy így nem igaz, amit a fentiek írtak, hogy biztosan korai. Ezt csak te tudod eldönteni, hogy vagy e olyan érett a dologhoz, ja és mindenek előtt vagy e a sráccal olyan közvetlen. Meg bízol benne annyira, hogy rábízd a tested? Ezeket gondold végig nagyon alaposan. ja, és anyuddal kapcsolatban meg csak őszintén. Mondj el neki mindent, Ha vagy vele olyan viszonyban.

Ui: Védekezzetek!!!!-(sztem először csak pettinggel kezdjétek, hogy megismerjétek egymás testét. Ami még nagyon fontos, hogy a pasiddal is beszéljetek meg mindent, a gátlásaidat, vagy vágyaidat. ha viszont minderre még képtelenek vagtok(az őszinteségre egymással szemben)akkor inkább hagyjátok még az egészet. Őszíntén így a szex később csak jobb lesz. SOK SZERENCSÉT!

2012. márc. 24. 10:48
 43/44 anonim ***** válasza:
Nem t'om ebbe mi gáz van. Én barátnőm most 17, és a 15. születésnapja előtt 3 hónappal veszítette el velem...
2012. márc. 24. 22:36
 44/44 anonim ***** válasza:
Az, hogy valószínű árva szegény, mert ha nem lenne, akkor az apja már levágta volna a kis lőcsödet.
2012. márc. 24. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!