14 évesen korai a szex?
Nem dehogy! Tudod mit? Ez nagyon ciki h 14 éves vagy és még szűz! Csináld úgy, mint az állatok! 10 évesen már 2-3 gyerek! Sőt mi az? Ne hogy a végén kimaradjunk valamiből! Hát ha a világnak úgy is vége akkor mit szöszölünk?????
Nem… Komolyra fotdítva a szòt, tényleg fiatal vagy! Hogy jutott ez egyátalán eszedbe? Én is 14 vagyok, egy pasim volt eddig nem túl rég lett vége, és eszembe sem jutott! Sőt, ez a kapcsolat is korai volt!
Határeset , a szex nem ,aki nem kivánta már akk is az álszent, de minden más (terhesség, gyerek, otthagyott iskola, elcseszett élet ) az viszont igen.
Lehet hogy harizni fog érte anyud, de ha lehet vele ilyesmiról meszélni, inkább beszélj vele, vagy legalább a 20 fölötti növéreddel/barátnöddel elötte.
Nem értem a mai fiatalokat. Pedig én sem vagyok vén csont, csak 21.
De hogy miért akar mindenki dugni? a szűzeség nem valami betegség...
Amúgy pedig igen, túl fiatal vagy hozzá. Ha érett lennél rá akkor nem itt kérdeznél anoním embereket, hanem már mebeszélted volna azzal, akivel szerinted fontos (pl jóanyád jóapád, egy idősebb rokon/barátnő akiben teljes mértékben megbízol). Szóval erről ennyit.
Egyébként pedig még agyilag/szellemileg sem nőttél fel a dologhoz, pihentesd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!