14 évesen korai a szex?
Figyelt kérdés
a barátommal már majdnem egy éve járunk és le szeretnék vele feküdni.de ha elmondom anyumnak félek hogy haragudni fog mert hogy még fiatal vagyok :/2011. dec. 1. 20:59
4/44 anonim válasza:
Azért nem fog haragudni ha már lefekszel vele 14 évesen.. szerintem inkább azért haragszik,mert MÉG nem feküdtél le vele... ejnye ejnye
6/44 anonim válasza:
Az anyád meg támasztana 2 pofonnal :D én ennyi idősen még a játszótéren lógtam a spanokal ti meg már b@szni akartok hová fajul ez a világ
10/44 anonim válasza:
Most mond meg őszintén, miért akarsz te lefeküdni 14 évesen? Ez a trendi? Istenem... nevetséges ribik élnek már a földön. "Jáj én egy csaj vagyok és már 1 éve járok azzal a köcsöggel, és akkor már dugni is akarok egy JÓ NAGY F@SZT a lukamba, mert már izgulok, de az anyám meg egy pofont leüt az egyik oldalról azzal hogy fiatal vagyok a másik meg a fal adja ami kidől."
Hát ennyi VÓT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!