Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen korai a szex?

14 évesen korai a szex?

Figyelt kérdés
a barátommal már majdnem egy éve járunk és le szeretnék vele feküdni.de ha elmondom anyumnak félek hogy haragudni fog mert hogy még fiatal vagyok :/
2011. dec. 1. 20:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Csináld nyugodtan, csak ne felejts el beszámolni róla a szüleidnek is.
2011. dec. 1. 21:58
 12/44 problem?:D ***** válasza:
100%
Csak siman húzasd meg a szűk kis pinádat ezaz
2011. dec. 1. 22:03
 13/44 anonim válasza:
100%
haragudni??? úgy nyakon fog baszni elmegy az a maradék eszed is...aztán meg ki fogja tenni a szűrödet az utcára és hajléktalan leszel...
2011. dec. 1. 22:13
 14/44 anonim válasza:
11%
één is 14 vok és már b@sztam iss..anyukáám tud róla és csak annyit mondott h nem baj ha nem védekezünk csak óvatosan...sztem elöbb kérdezd meg tőle és ha megengedi akk hajráá....ha meg nem akk meg tartsd titokban elötte. ;) én is ezt csináltam 1 darabiiig...xD de háát te tudod..(:
2011. dec. 1. 22:33
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szórakoztató, amikor kis wannabe r i b a n c o k erkölcsi aggályokkal küszködnek.
2011. dec. 1. 22:45
 16/44 anonim válasza:
Mond meg anyádnak, kíváncsi vagyok mit szól hozzá. Kitalálom...a barátod meg 18-22 éves. Eltaláltam?
2011. dec. 1. 22:58
 17/44 anonim válasza:
Őszintén, korai .. én 17évesen vesztettem el és még azt is korainak tartottam ..
2011. dec. 1. 23:34
 18/44 anonim válasza:

Dehogy is, csak nyugodtan, ma ez a trendi... amugy szanalmas vagy, de mind 1 kovesd csak a divatot.

Amugy ha komoly valaszt akarsz:

Igen korai, hogy miert ? : hat pl mert itt akarsz dontesre jutni, ezen az oldalon, ahol masok szubjektiv velemenyet olvasod, ami arra utal, hogy neked nincs, vagy ha van is nem tudod mit tegyel, ez pedig arra utal, hogy meg fiatal vagy es eretlen...agyilag biztos !!!

2011. dec. 2. 00:35
 19/44 anonim ***** válasza:
13%
Komolyan nem értelek titeket, ha szeretik egymást (és a srác persze nem 18+) akkor csinálják felőlem, csak védekezzenek.
2011. dec. 2. 06:22
 20/44 anonim ***** válasza:
13 évesen te már pasiztál komolyabban?? na látod az is korai,hogy párkapcsolatod van,nem hogy a szex,ne viccelj már tojáshéj ott van a fenekeden,még az életről sincs tapasztalatod fogalmad,de a lábad már széttennéd,ha anyukád normális és odafigyel rád,biztos hogy nem örülne neki,neked még magadat kéne felfedezni,megismerni nem egy pasit,nagyon fiatal vagy és éretlen,és ha elolvasod a kérdésed rájössz mennyire igazam van,várj még 2-3 évet nem fogsz semmiről lekésni,ha a pasi meg nem vár az azt jelenti nem szeret
2011. dec. 2. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!