15 évesen korai a szex?
Figyelt kérdés
7hónapja vagyok 1ütt a barátommal..
már túl vagyunk a pettingelésenn..
megkérdezte hogy lefeküdnék e vele.
és ugy érzem kész vagyok rá, és szeretném is.
de..
15évesen nem gáz? :S
2010. febr. 6. 19:43
3/26 anonim válasza:
ha ugy éreznéd, nem minket kérdeznél. tudod, amikor én le akartam feküdni a pasimmal ( megjegyezném, h 18 évesen, és nem 15 éves kis csitriként, mar bocs, de az vagy ), nem jöttem ide kérdezgetni, hanem megtettuk. te még fiatal vagy. nem is értem, h minek pasi ennyi idősen. kiváncsi vok, h mennyit tudsz a szexről, védekezésről, abortuszrol, stb.
4/26 anonim válasza:
Ez nem kortól függ. Ha úgy érzed h kész vagy rá akk hajrá :P Én 14 évesen feküdtem le az akkori csajommal jó volt nem bántam meg és tudtommal ő se, pedig már nem vunk együtt.
16/F
5/26 anonim válasza:
korai. és igaza van az előző válaszolónak.
7/26 anonim válasza:
utolsó, az a pasiknal maskepp van. 1 lanynak meghatarozo az első. és igenis, h függ a kortól, mert ahhoz nem elég, h van melled, meg megjött, hanem LELKILEG is érettnek kell lenni. ez lehetetlen 15 évesen.
8/26 anonim válasza:
Látod eleve felmerült benned ez a kérdés, s nem véletlenül!:)
9/26 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem a legideálisabb a kor. A kérdés az, hogy utána milyen lelki nyomot fog hagyni benned az eset. Ezt átlátni sok év múlva fogod. Ha fontos, hogy mások mit gondolnak a "helyességéről" a dolognak, akkor lehetséges, hogy még nem jött el az idő. Ez annyira belső ügy egészséges esetben, hogy nagyon. Nem az a fontos, hogy ezáltal menő vagy e a többi barátnő előtt, hanem, hogy önmagadnak igazat mondasz e? Bármit is teszel, úgyis te éled meg.
10/26 anonim válasza:
2. 19:47
Ne általánosítsunk már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!