13 évesen vagyok.19 éves pasim van. Mit tegyek ha szóbahozza a szex-et? Bövebben--->
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 19 éves pasim van..kicsit gyerekes fiú 16-nak néz körübelül ki..és még szüz vagyok ő már nem az..szüz akarok még maradni..attól félek hogy szóbahozza a szex témát..és ha alkalom lesz akkor félek hogy engedni fogom neki..mit tegyek hogy várjon még?Mi a véleményetek erről?2010. jan. 4. 13:45
1/47 anonim válasza:
mit is keresel te vele 13 évesen?? ha kiderül, h lefeküdtetek, akár börtönbe is mehet. ugye azt nem akarod?? amugy tényleg gyerekes pasi lehet, ha már egy kislánnyal kezdett ki.
2/47 anonim válasza:
mi lenne ha 13 évesen nem pasiznál? azt tudod hogy amit a pasi tesz az bűncselekmény?? mivel te kiskorú vagy ő meg felnőtt, ezért börtönbe kerülhet ha kitudódik.
3/47 anonim válasza:
most majd jönnek a " kor nem számit " c. kommentek.. nyugodtan d.gjatok csak, nem kell tanulni, mert az " ugyis hülyeség ", aztan meg gyere ide sirni, h terhes leszel-e, ha " csak kicsit tette be gumi nelkul". :)) katasztrófa vagy :S :S
4/47 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy lefekszek vele..amugy meg nem tehet rolla hogy a felfogása nem ojan mint egy felnőté..meg nem is ugy néz ki..
2010. jan. 4. 13:52
5/47 A kérdező kommentje:
Végülis ez is vélemény..:D
2010. jan. 4. 13:54
6/47 anonim válasza:
Könyörgöm, megmondod, hogy nem akarod és kész.
7/47 anonim válasza:
aha, és azt hiszed, h majd le fog állni a kézfogásnál, meg a pusziknál?? hát elárulom, h nem.
8/47 anonim válasza:
1 13éves kislánynak a tanuláson jár az esze,míg egy 19éves fiúnak a szexen.Ha nem adod oda magad neki,amit talán nem kéne 13évesen,majd lefekszik mással.Ez az élet:)))
Én 5hónap híján 15volta amikor először érdekelni kezdett a szex,pedig most múltam 1 hónapja se 15:)
9/47 anonim válasza:
a szüleid ilyenkor hol vannak, h megengedik, eljarogassatok egy 19 éves pasassal????
10/47 anonim válasza:
Kellett neked 19 évessel kikezdened. Most viseld a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!