13 évesen vagyok.19 éves pasim van. Mit tegyek ha
szóbahozza a szex-et? Bövebben--->
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 19 éves pasim van..kicsit gyerekes fiú 16-nak néz körübelül ki..és még szüz vagyok ő már nem az..szüz akarok még maradni..attól félek hogy szóbahozza a szex témát..és ha alkalom lesz akkor félek hogy engedni fogom neki..mit tegyek hogy várjon még?Mi a véleményetek erről?
" a kor nem számit " - ezen jót röhögtem. vannak esetek, mint ez is, amikor nagyon is, h szamit.
2010. jan. 4. 17:11
22/47 anonim válasza:
sziasztok én írtam a 16:08-ast és képzeljétek anyuci meg apuci tud a barátomról és megszokták engedni, hogy nálunk aludjon (velem) vagy én náluk!!! mert látják, hogy a barátom tényleg szeret!!!!! csak mert titeket átbasztak még nem biztos, hogy az összes fiú olyan és csak azt akarják lehet ti nem tudjátok de megsúgok valamit létezik szerelem még ekkor kor különbséggel is!!!! és egyébként megkérte a kezemet is!!! csak, hogy nemet mondtam mert szerintem azért az tényleg korai (vagyis csak nekem) de annak ellenére velem van! és azt mondta majd szóljak ha úgy érzem eljött az idő (mindenre)
2010. jan. 4. 17:38
23/47 anonim válasza:
haha jó vicc :D
szüleid is jó szülök lehetnek :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. jan. 4. 17:39
24/47 anonim válasza:
állítsatok már magatokon könyörgöm... az k.rva aki összejön egy idősebb fiúval? oké a kérdező még nagyon fiatal és egy 19 évessel kicsit tényleg fura, de könyörgöm.. arra nem gondoltok, hogy nem a szánalmas kategóriába tartozik ez a csaj? ha abba tartozna akkor kérdezés nélkül megb.szatta volna magát a fiúval.. kikérte a véleményünket, ti meg itt k.rvázzátok meg teszi itt mindenki a szentet, k.rva szép. azt csak én olvastam el, hogy NEM akar vele lefeküdni? illetve ha a fiú valóban éretlen akkor nagyjából egy szinten vannak, és ha a fiúban van tartás akkor elképzelhető, hogy fog rá várni.. ha meg nem akkor még mindig jobb, hogy szakítanak úgy, hogy nem feküdtek le.. áhh mindegy, koptathatom a billentyűzetemet itt mindenki szenteskedik és elküldi tanulni a csajt.. (mellesleg ismeri vki, hogy így ítélkezzen mindenki..?) remélem vki felfogja mit írtam és mire gondolok, aztán magába néz mindenki, és szépen megkeresi magában a k.rvát - mert igen benned is van, csak akkora megjátszós vagy, hogy magadat sem ismered..-
2010. jan. 4. 17:43
25/47 anonim válasza:
szia 17:38
téged meg kikérdezett?
Lehetsz hülye is meg érett is 14évesen és te pont hogy hülye vagy:P
Én 15L vagyok barátom 25F és jól megvagyunk,mert én nem vagyok olyan idióta mint te.Elég ostoba vagy.Látszik az írásodból.:)
-1000kérdőjel a mondataid után
-Senkit nem b*sztak át,és mi is tudjuk hogy van szerelem,nagyot akartál mondani de kár volt megszólalnod:S
Amúgy az meg nevetséges hogy megkéri a kezét egy 14éves csajnak egy pasi:D ez télleg nagyon vicces:D
2010. jan. 4. 18:23
26/47 anonim válasza:
"megkerte a kezemet" HAHAHAHAHA...
Hulye kis p*csa!!!Mi a faszert probalod itt osztani az eszt??Megsugod nekunk??mit?hogy egy kis r*banc vagy?13 14 evesen sztb*szatjatok magatokat!A bor nem sul le a kepetekrol sok hulye idiota kis lotyo!!
2010. jan. 4. 18:38
27/47 anonim válasza:
Kedves 17:43-as
Nem a korkulombseggel van itt a baj.Csak tudod nem mindegy hogy egy 13 eves kislanynak van egy 19 eves faszija,vagy eppen egy 20 evesnek egy 26!Erted?mindjart mas a szitu.
Az meg hogy kikerte a velemenyunket?Hat oszinten szolva lesz*rom.Nem minket kene ilyenrol kerdeznie azthiszem.Na es mi lesz ha megdugja majd a 19 eves baratja utana meg veletlenul otthagyja,a kis p*csa meg behisztizik,es meg a vegen feljelenti "liliomtiprasert" XD
Az fasza lenne,de az az idiota f*sz is megerdemelne,mert egy pedofil f*sz.
2010. jan. 4. 18:43
28/47 anonim válasza:
sztem ez a szülőknek nagy felelőtlenség... meg a hapsi se lehet 100-as;) 19éves?! ha jár egyetemre ott van 1.000.000 csaj... elmegy városba szintén elmegy bármerre 17-19 éves lányokat talál akár merre megy.. a szülőkre meg visszatérve, nem nézel te tv-t?! itt van hogy 14-18éves lányokat erőszakolnak... és mind idősebb fiúk...ahj:S tele van a világ hülyékkel
2010. jan. 4. 18:53
29/47 anonim válasza:
u.i a 17:43-asnak;) kérdésre, kérdést teszel fel?Oo bazze:D hát ilyent még egy analfabéta se csinál.. csak az aki nagyon tereli a témát:P
2010. jan. 4. 18:57
30/47 anonim válasza:
sztem a szüleid nemistudnak a "barátodról"...kérdezd a szüleid...biztos dijjazák az ötleted...feküdj le vele...utána dobjon...jöjj ösze egy 20 évesel..aztán veleis..és igytovább..nemhogy azon aggodnál hogy mivan a sulival..ienkor még aztkell...nemöszeviszakurni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!