13 évesen vagyok.19 éves pasim van. Mit tegyek ha szóbahozza a szex-et? Bövebben--->
na itt már minden van!!
pi@ázás ri@ancozás minden!!!
na de emberek!!
kicsik és regisztrálva vannak az oldalra!! :D
Sziasztok! Először is nem látom értelmét ezeknek a féle kommenteknek, hogy "13 évesen ezt meg azt kéne csinálnod"...
Kedves kérdező :)
Beszélj vele erről mindenféleképp. Mondd el neki a véleményed, hogy te még nem szeretnéd, mert még korainak érzed, és ha elég normális a párod akkor lesz szives megérteni, hogy nem a szex a párkapcsolat lényege :) 19 éves fejjel már remélhetőleg képes felnőtt fejjel gondolkodni..
Szóval mindenféleképpen beszéljétek meg, hidd el jobb lesz! :)
Remélem segíthettem! :)
Szia!
Én egyszerűen megmondtam a barátomnak, hogy még nem érzem készen magamat rá és még nem is szeretném. Megértette. Azóta már 4 év telt el és még midig velem van, annak ellenére, hogy még mindig nem feküdtünk le egymással. Amikor összejöttünk én voltam 13 és Ő pedig 19=) És a szüleim TUDTAK róla.
17/L
Először is várd meg a 14-et. De mi a herét akarsz egy 19 évestől? És miért akarsz te már most szexelni? Ettől nem leszel menőbb, sőt szerintem szégyen ilyen fiatalon. Felelőtlen vagy még. Az ilyenek mennek 14-15évesen abortuszra.
A csávót is kiheréltetném, mit akar egy kislánytól? Ha megteszi neked amit annyira szeretnél megérdemelné a börtönt!
20/L
...és én még nevettem, amikor azt olvastam valahol, hogy a mai magyar középiskolások körülbelül 50%-a nem érti, amit olvas. Itt a bizonyíték kérem.
Kérdező: Egyszerűen mondd meg neki, hogy még nem akarod. Én a helyedben azt is mondanám, hogy lehet évekbe telik, hogy késznek érezd magad a szexre, úgyhogy, ha úgy érzi nem szeret annyira, hogy ennyit várjon, akkor rögtön búcsúzzatok.
(...és végül még néhány szó a válaszolóknak: Én 14 évesen veszítettem el a szüzességem. A mostani a harmadik kapcsolatom (mindegyik elég hosszú volt, a mostani barátom a vőlegényem, úgy tervezem vele élem le az életem) és egyetlen egy "szexkapcsolatom" volt.
Mindemellett tudtam rendesen tanulni (Magyarország egyik legjobb középiskolájában 4,5-ös átlag, kitűnő érettségi, 3 nyelvvizsga, külföldi egyetemen tanulok, az évfolyam legjobb eredményeivel. Na, elkurvultam? Buta lettem? Nem hinném. Nem minden fekete-fehér.)
Még leírhatnák páran azt hogy: "Szerintem mondd meg neki hogy ..." vicces lennne :)
Amm szerintem meg nemtudom mit kell leizélni h h*lyek*rva p*csa meg ilyenek,nem értitek a fiatalokat,én is fiatal vagyok (most mondok egy nagy hülyeséget xD) és szerintem irigykedtek,hogy ilyen korban már érdekel a szex téma ti meg csak mittudom 16 éves korban kezdett érdekelni x"D
Amm meg leálhattok ezzel az "ILYEN KORBAN TANULJ FIAM" szöveggel mert a fiatalok azt fogják mondani(aki persze nem olyan stréber h álmaiban is matekozik)deh*lyevagy b*zdmeg ezzel a szöveggel tudom...énis eztgondolom,szóval ha azt akarjátok,hogy a kissebbek akik kikérik a véleményeteket hülyének nézzenek h miaz h tanuljá miközöd hozzá meg ilyenek akkor jó úton haladtok,grat nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!