Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 évesen vagyok.19 éves...

13 évesen vagyok.19 éves pasim van. Mit tegyek ha szóbahozza a szex-et? Bövebben--->

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 19 éves pasim van..kicsit gyerekes fiú 16-nak néz körübelül ki..és még szüz vagyok ő már nem az..szüz akarok még maradni..attól félek hogy szóbahozza a szex témát..és ha alkalom lesz akkor félek hogy engedni fogom neki..mit tegyek hogy várjon még?Mi a véleményetek erről?
2010. jan. 4. 13:45
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
56%
te egy idióta kis p!csa vagy én is 14 vagyok bevallom de nem 19 évessel pasizok hanem 14 évessel max. 16 és csak hogy tudd amit egy válaszoló előttem nagyon jól mondott a volt barátnőm 2 éve 12 volt a pasija 26 igen 12 egy 26 éves pasival lefeküdtek a 3 évvel idősebb nővére (15) egy 25 évessel kavart egyikük sem szűz és a két pasi egymás melletti zárkát kapott(állítólag) pedig ők nem akartak semmi rosszat ja és ha a sztrádán akarsz kikötni a kis p!csányi szoknyádban átlátszó blúzzal és melltartó nélkül hivatalos qrva vagy sztriptíz táncos szakmával csak szólok jó úton haladsz és a szüleidről annyit szerintem egy egérnek több esze van neked és nekik
2010. jan. 4. 19:10
 32/47 anonim válasza:

na itt már minden van!!

pi@ázás ri@ancozás minden!!!

na de emberek!!

kicsik és regisztrálva vannak az oldalra!! :D

2010. jan. 4. 22:16
 33/47 anonim válasza:

Sziasztok! Először is nem látom értelmét ezeknek a féle kommenteknek, hogy "13 évesen ezt meg azt kéne csinálnod"...

Kedves kérdező :)

Beszélj vele erről mindenféleképp. Mondd el neki a véleményed, hogy te még nem szeretnéd, mert még korainak érzed, és ha elég normális a párod akkor lesz szives megérteni, hogy nem a szex a párkapcsolat lényege :) 19 éves fejjel már remélhetőleg képes felnőtt fejjel gondolkodni..

Szóval mindenféleképpen beszéljétek meg, hidd el jobb lesz! :)

Remélem segíthettem! :)

2010. jan. 5. 01:47
 34/47 anonim ***** válasza:
56%
utolsó, felnőtt fejjel?? a pasija azt se éri fel ésszel, h semmi keresnivalója nem lenne egy 13 évessel!!!!
2010. jan. 5. 11:58
 35/47 A kérdező kommentje:
Uhh..hát erre csak anyit tudok mondani hogy mindenkinek megvan a véleménye..és én egy szóval se azt mondtam hogy megdugatom magam vele..azt kérdeztem hogy mit tegyek hogy várjon még..szóval ennyit erről..komojan mondom vannak nagyon sötét emberek..és aki nem tud normális választ irni az inkább ne irjon..erről ennyi a véleményem..és akkor mivan ha 13 évesen 19 éves pasim van?ha vele érzem magam jól..na mind egy egyes embereknek lehet mondani akkor sem értik meg..
2010. jan. 5. 14:17
 36/47 anonim válasza:

Szia!

Én egyszerűen megmondtam a barátomnak, hogy még nem érzem készen magamat rá és még nem is szeretném. Megértette. Azóta már 4 év telt el és még midig velem van, annak ellenére, hogy még mindig nem feküdtünk le egymással. Amikor összejöttünk én voltam 13 és Ő pedig 19=) És a szüleim TUDTAK róla.

17/L

2010. jan. 5. 14:29
 37/47 anonim ***** válasza:
drágám, az a baj ezzel, h NEM NORMALIS!! h mondd meg neki?? ugy h bocs, én még nem akarok szexelni. de nem fog megvárni, ezzel számolj.
2010. jan. 5. 16:55
 38/47 anonim ***** válasza:
56%

Először is várd meg a 14-et. De mi a herét akarsz egy 19 évestől? És miért akarsz te már most szexelni? Ettől nem leszel menőbb, sőt szerintem szégyen ilyen fiatalon. Felelőtlen vagy még. Az ilyenek mennek 14-15évesen abortuszra.

A csávót is kiheréltetném, mit akar egy kislánytól? Ha megteszi neked amit annyira szeretnél megérdemelné a börtönt!

20/L

2010. jan. 5. 20:43
 39/47 anonim ***** válasza:

...és én még nevettem, amikor azt olvastam valahol, hogy a mai magyar középiskolások körülbelül 50%-a nem érti, amit olvas. Itt a bizonyíték kérem.

Kérdező: Egyszerűen mondd meg neki, hogy még nem akarod. Én a helyedben azt is mondanám, hogy lehet évekbe telik, hogy késznek érezd magad a szexre, úgyhogy, ha úgy érzi nem szeret annyira, hogy ennyit várjon, akkor rögtön búcsúzzatok.

(...és végül még néhány szó a válaszolóknak: Én 14 évesen veszítettem el a szüzességem. A mostani a harmadik kapcsolatom (mindegyik elég hosszú volt, a mostani barátom a vőlegényem, úgy tervezem vele élem le az életem) és egyetlen egy "szexkapcsolatom" volt.

Mindemellett tudtam rendesen tanulni (Magyarország egyik legjobb középiskolájában 4,5-ös átlag, kitűnő érettségi, 3 nyelvvizsga, külföldi egyetemen tanulok, az évfolyam legjobb eredményeivel. Na, elkurvultam? Buta lettem? Nem hinném. Nem minden fekete-fehér.)

2010. jan. 6. 15:38
 40/47 anonim ***** válasza:

Még leírhatnák páran azt hogy: "Szerintem mondd meg neki hogy ..." vicces lennne :)

Amm szerintem meg nemtudom mit kell leizélni h h*lyek*rva p*csa meg ilyenek,nem értitek a fiatalokat,én is fiatal vagyok (most mondok egy nagy hülyeséget xD) és szerintem irigykedtek,hogy ilyen korban már érdekel a szex téma ti meg csak mittudom 16 éves korban kezdett érdekelni x"D

Amm meg leálhattok ezzel az "ILYEN KORBAN TANULJ FIAM" szöveggel mert a fiatalok azt fogják mondani(aki persze nem olyan stréber h álmaiban is matekozik)deh*lyevagy b*zdmeg ezzel a szöveggel tudom...énis eztgondolom,szóval ha azt akarjátok,hogy a kissebbek akik kikérik a véleményeteket hülyének nézzenek h miaz h tanuljá miközöd hozzá meg ilyenek akkor jó úton haladtok,grat nektek...

2010. jan. 6. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!