13 évesen vagyok.19 éves pasim van. Mit tegyek ha szóbahozza a szex-et? Bövebben--->
Mond meg neki határozottan, hogy nem akarod, ha szóba hozza. Légy nagyon határozott, mert ha látja rajtad, hogy nem vagy akkor addig addig fog hízelegni míg beadod a derekad. Én ezt mondanám: Figyelj édes, én még nem akarom, fiatalnak érzem magam hozzá, nem vagyok felkészülve lelkileg.
Közhely, de nagyon igaz, ha szeret megvár, ha nem akkor ott hagy. De ne hagyd magad, ha nem szeret jobb tőle megszabadulni.
határozottan megmondod hogy nem.
úgyis próbálkozni fog,de ha te nem akarod akkor azt tényleg komolyan mondd el neki,mert szerintem ilyen fiatalon nagyon befolyásolható vagy még főleg,ha szereted ezt a srácot.ha ő is ugyanúgy szeret megfogja érteni és vár rád ,ha nem akkor csak arra kellesz neki.
Egyet ertek a harmadik valaszoloval!
Te tenyleg nem szegyenled magad hogy 19 eves faszid van?
Amikor belementel egy ilyen ""kapcsolatba"" akkor fogadok nem kerted ki senki tanacsat!Mit szolnak hozza a szuleid??
Mit tegyel ha szoba hozza a szexet?Szerinted??...bar ugyerzem kar valaszolni erre a kerdesre,hisz te mar meg is valaszoltad
"ha alkalom lesz akkor félek hogy engedni fogom neki."
En eloszor a helyedben megtanulnek helyesen irni...stb
Felre ne erts,nem egy nagymama koru no vagyok,aki az oskorban el,25 eves vagyok.
Miert kell neked egy 19 eves fiu?Es neki miert kell egy 13 eves lany konyorgom?!!
figyelj!!
nagyon fiatal vagy még ehez, nem kéne kikezdened egy olyan idős sráccal...
Nem is értem h mehetett bele ebbe az egészbe az a fiú....
na de mindeggy...
szerintem ha nem adod meg neki amit akar akkor úgy is el fog hagyni, úgyhogy kérdezd meg tőle hohyha nem feküdnétek le vagy még 3-4 évig az baj lenne e....
én ezt tudom javasolni!! :D
Kedves utolso elotti valaszolo!
Teljesen egyetertek veled!!
Egyebkent el tudom kepzelni a fiu valaszat..."persze,nem gond,addig majd zsebhokizom minden ejjel"... XD
Menj te a p|csába hü|ye kis p|csa ami vagy...elsüllyedhetnél szégyenedben...
Az a fiú ha téged megb@sz,anyád apád meg ezt megtudja,és ez általában kiderül,BÖRTÖNT CSINÁL...csak mert a te kifejletlen p|nád b@szhatnék.Vegyél műf@szt,vagy ujj@zd meg magad és maximum egy 15 évessel foglalkozz...ez alatt értem azt hogy együtt nézzétek a meséket meg ilyenek...
EGY KÚRWA lesz belőled ha akarod ha nem
XDXDXD...
Teljesen izad ven kedves "utolso valasozlo"!!!
Te meg aztan tenyleg qrva erett vagy a 14 eves fejeddel te hulye kis p*csa!!Igen ,vegul is faszi biztos mely "erzelmeket"taplal irantad!Jol meg fog b*szni,talan meg pipazni is megtanit,utana nyomhatod az ipart!
Ajj istenem annyira szánalmas a korosztályom.. :S
Komolyan azt hiszitek te 13 évesen, 19 éves pasival, hogy majd várni fog rád? Ne röhögtess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!