15 évesen korai a szex?
Figyelt kérdés
7hónapja vagyok 1ütt a barátommal..
már túl vagyunk a pettingelésenn..
megkérdezte hogy lefeküdnék e vele.
és ugy érzem kész vagyok rá, és szeretném is.
de..
15évesen nem gáz? :S
2010. febr. 6. 19:43
21/26 anonim válasza:
ó, latom vannak még normalis pasikezdemények.. mármint a 16 éves korra gondolok. mert nekem még fiatal vagy. de jo, h igy gondolkodsz. :)
22/26 anonim válasza:
De szerintem 1-2 évet várj még...:)
23/26 anonim válasza:
sztem nem gáz..és nyugodtan.. nem korhoz kötött..
Ha szeretitekegymást és megminden akkor hajtá*-*;)
24/26 anonim válasza:
haggyuk már a " szeretitek egymast " dumat!! ha vki 15 évesen beleszeret 1 30 évesbe, akkor az is normalis?? áá. lelkileg még nem vagy érett. de szarom le, majd rajossz. :S
25/26 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen 7 hónap az még nem sok idő. 15 éves vagy, gondolom lesz még pasid...Az első nagyon fontos, fontos, hogy szerelmes legyél, tudd , érezd, hogy ő is odavan érted. Fontos, az hogy ne csak arra keljél neki, hogy megkapjon.Nem tudom, a barátod, hány éves de gondolom nincs még 18, és gondolom neki is ez az első....Én azt mondom, hogy nagyon fiatal vagy még...Ha együtt leszel a pasival még ugyanennyi ideig, akkor szerintem belemehetsz....Akkor tudni fogod azt is, hogy tudott várni, meg a gondolataidban is benne lesz, hogy de jó...nem adtam magam könnyen. Most gondold el, lefekszel vele, pár hónap után vége, megismerkedsz 16 évesen egy fiúval, megkérdezi szűz vagy még???Nem...les egy nagyot.Érték az ha szűz vagy....ha már nagyon, akarod akkor 17-18 évesen. 21/L
26/26 anonim válasza:
Nyugodtan lefeküdhetsz vele, csak védekezzetek jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!