Pasikhoz szól=>Mennyit várnál a lányra ha szűz még?
Szóval féreg vagyok, mert mondjuk randi címén költök egy vagyont és amikor már megőrülök egy kis testi kapcsolatért, akkor jön a nem vagyok felkészülbe baromság és ez nekem nem tetszik?
Ha fontosak lennének az érzelmek, akkor megint csak azt mondom, hogy nem szopatna hónapokig. Örülök neki, hogy tele vagy lóvéval, de én nem és nem szeretem a kockázatos befektetéseket, ahol sokat bukok.
Érzelmek a f.szomat. Mi szól manapság az érzelmekről? Semmi.
"1 hónap édeskevés ahhoz, hogy igazán bízni tudj valakiben, és ez rohadtul nem a pénzeden fog múlni!"
Szerintem pedig nem kevés, mert aki csak meg akar dugni, az nem fog várni egy napot sem, hanem szépen továbbáll, így megint nem értem, hogy minek hónapokhoz kötni a dolgot, amikor ti is ugyanúgy akarjátok.
"De ahhoz pont elég, hogy kiszűrjük az ilyen majmokat mint te! :)"
Persze, áltasd csak magad, de azért jó érzés érzelmi mankónak használni a férfit.
"Befektetés, mi? Ezek szerint te úgy fogod fel, hogy pénzért veszel p*nát?"
Miért, nem így van? Randi és kapcsolat címén is költeni kell rátok, mert elvárjátok.
"Ennyi erővel hivatásoshoz is mehetnél, ott legalább nem kell a körítés!"
Ahogyan sokan viselkedtek és kinéztek, nem sokkal vagytok jobbak a hivatásosoktól, nem is értem miért hiszitek magatokat különbnek.
"Ahogyan sokan viselkedtek és kinéztek, nem sokkal vagytok jobbak a hivatásosoktól, nem is értem miért hiszitek magatokat különbnek."
Na tessék, témánál vagyunk! :) Ribancnak tartod a nőket azért ahogy viselkednek és kinéznek, de az nem kurvulás, ha már egy hónap után összefekszenek minden jöttmenttel. Hogy is van ez?
Egy valami biztos, te nem tiszteled a nőket, csak a p*nát és a szexet látod mindegyikben, igazából nem is értem, minek vetted el és csináltad fel a feleségedet.
Ha szerinted nincs különbség, akkor megintcsak nem értem, miért nem inkább hivatásoshoz jársz. :)
Kedves 11-26 11:27!
Te egy akkora paraszt vagy, hogy az valami leírhatatlan! Te is biztos csak egy kis faszarcú partyköcsög lehetsz, aki minden héten másba mártogatja a faszát! Mi az már hogy ha 1 hónapon belül nincs szex mehet az anyjába? Tipikus ribancvadász beszólás volt! Én az ilyen hozzáállású emberektől kapok hányingert, mint amilyen te vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!