Pasikhoz szól=>Mennyit várnál a lányra ha szűz még?
én nem siettettem, 3,5-4 hónap után barátnőm volt aki már szóvátette hogy ő pedig akarja. hát hamár kimutatni nem sikerült legalább szóvátette :) aztán 9 hónapja voltunk együtt amikor összejött.
de amint más is irta, énis ugy vagyok hogy annyit ameddig érzem hogy halad a kapcsolat, hogy egyre messzebb jutunk, és hogy ő is halad, és nem kényszerekkel de ennyitmegannyit várjunk elveken megy a dolog.
ha megreked a kapcsolat akk akár volt szex akár nem, ott vége, mindig haladni kell tovább, uj dolgokat csinálni, mozgásban tartani az egészet, különben ellaposodik:) fel is hivom mindjárt :)
"Az ilyen pasiknak rohadjon le a f@szuk! :"
Neked meg forrjon össze a pinát, hülye idióta. Magyarázd már el, hogy miért kell valakit fél, vagy egy évig szopatni! Nehogy már ennyi idő ne legyen elég, hogy megbízz benne! Ha pedig nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Ja persze, ugye jól jön egy idióta, aki randi címén költ rád, elviseli a hülyeségeidet, akire érzelmileg támaszkodhatsz, de széttenni a lábad már nem akarod. Ha pedig egy csaj elmegy randira a sráccal, akkor már vonzódik hozzá valamennyire. Sőt ha van második, harmadik randi is, akkor már bízik is benne bizonyos szinten. Akkor meg nehogy 1-2 hónap kevés legyen már, hogy dugjon vele.
Azok a kérdések is rohadtul felb.sznak, ahol azt kérdezik, hogy egy éve van barátnőm, de nem akar lefeküdni velem mi legyen. Aztán mindenki írja, hogyha szereted, akkor vársz rá. Várjon rátok a halál. Ha a csaj szeretné a srácot, akkor ő is megtehetné nem? A kérdező feltett egy kérdést, és mivel nem vagyunk egyformák, nincs jó válasz. Ha te összeszedtél egy balf.szt, aki képes volt rád egy évig várni, a te dolgot. Én biztos, hogy nem b.szok ki az ablakon annyi időt, mert nem éri meg, ráadásul megfosztom magam pár jó kis numerától, vagy egy normális csajtól, aki nem játssza nekem a fődíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!