A lányok hogyan viszonyulnak a huszonéves szűz pasikhoz?
Figyelt kérdés
Nagyjából a lányok véleményére vagyok kíváncsi.2010. jún. 26. 22:58
1/37 anonim válasza:
sehogy, gondolom azért vagy még szüz
2/37 anonim válasza:
Nagyjából férfi vagyok, de minek kell nekik ezt tudniuk? Innentől meg ugyanúgy viszonyulnak hozzád, mint máshoz.
3/37 anonim válasza:
Mármint a 14 alattiak vagy az ötvenesek?
4/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is az vagyok még és remélem egyszer majd egy szintén szűz fiúval hoz össze a sors :D 22/L
5/37 anonim válasza:
is-is... valahol jo, hogy a fiu meg erintetlen :) masreszt a tapasztalatai hianyoznak, igy nem tud ugy nyulni egy lanyhoz, mintha mar lenne nemi fogalma a dolgokrol..
6/37 anonim válasza:
Hát így...Emiatt nincs még mindig barátnőd...Tojnak a fejedre...Amúgy sorstársak vagyunk...
7/37 anonim válasza:
szerintem körberöhögik őket, ha ezt nem is de lekezelően bánnak velük.
aki nem ezt állítja az hazudik, vagy még magát is becsapja!
8/37 anonim válasza:
4. válaszoló: szerintem ne kergess álmokat. 22 évesen kevés szűz fiú van, ha mégis találsz egyet az olyan lúzer mint én
9/37 anonim válasza:
Ha egy srác huszonévesen szűz, azzal komoly gondok vannak. Ez riasztja a lányokat.
10/37 anonim válasza:
Én lány vagyok (mert sztem az előttem írok nagy része pasi) és azt mondom: JÓL. :-)
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!