A lányok hogyan viszonyulnak a huszonéves szűz pasikhoz?
Figyelt kérdés
Nagyjából a lányok véleményére vagyok kíváncsi.2010. jún. 26. 22:58
31/37 anonim válasza:
dobjatok egy telszámot srácok^^
32/37 anonim válasza:
Horoszkópokban, hókuszpókuszokban nem hiszek.....Mellesleg úgy, mint a huszonéves nemszűz pasikhoz. Meglátom, nincs ráírva, hogy: szűz vagyok!
33/37 anonim válasza:
attól függ hogy a huszonéves az mennyi, 23évesig még nem gáz, de egy 25től fölfele az már az! azért gondolj bele, 26-27 évesen szexelsz először mondjuk, és az csak az első, nem azt mondom hogy sok csajjal kell kipróbálni, de leragadni az elsőnél? és fiatalabb sem lesz az illető...
34/37 A kérdező kommentje:
20 és fél éves vagyok.
2010. jún. 30. 10:33
35/37 anonim válasza:
sztem semmi gáz....majd csak találsz valakit:)....
Ezt most csak úgy megjegyzem:az az igazán gáz amikor egy srác csak azért veszi használatba egy utcalány szolgáltatásait h neh már szűz maradjon.....vagy csak ezért fekszik le egy lánnyal....
36/37 anonim válasza:
figyelj csak, hs egy csók, ölelés és ugy minden tekintetben szüz 20 éves fiatalember eljut odáig, hogy valaki akarjon vele lefeküdni az akkora hatalmas siker, hogy átlag ember képtelen felfogni és elképzelni.
37/37 anonim válasza:
ez a kor még belefér! nincs semmi baj ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!