Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok hogyan viszonyulnak...

A lányok hogyan viszonyulnak a huszonéves szűz pasikhoz?

Figyelt kérdés
Nagyjából a lányok véleményére vagyok kíváncsi.
2010. jún. 26. 22:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

egy embert nm az határozza meg, hogy szűz-e vagy sem. én mondjuk nem szeretek tanárnénit játszani, nem hátány, ha a párom tapasztalt. szóval jó barátok is lehetnénk esetleg, de szexre nem nagyon. :)

L/18

2010. jún. 29. 13:14
 22/37 anonim ***** válasza:
Ne nagyon terjeszd, majd ha szerelmes leszel, neki elmondhatod és biztos örülni fog neki. De pl. baráti társaságban meg lánybarátok előtt felhoznád, akkor szisztematikusan körberöhögnének. Sajnos ilyen szar egy világ ez. :)
2010. jún. 29. 13:24
 23/37 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Már ha jársz valakivel, elmondod neki, és ha nagyon rendes lányt fogtál ki, örülni fog, ez is plusz érv, amiért ki fog tartani melletted.
2010. jún. 29. 13:34
 24/37 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem kell ezen görcsölni...majd ha eljön az ideje annál jobb lesz...akit meg zavar azzal nem érdemes foglalkozni....ma már ha valaki kicsit különbözik valamiben a másiktól, rögtön ki kell közösíteni meg ilyesmi....úh sztem nem gáz ha valaki huszonévesen szűz és pasi az illető...18/L
2010. jún. 29. 13:51
 25/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha ezen fogsz görcsölni tuti sose lesz csajod.Én 21 voltam mikor elvesztettem na és? Nem ugy kell inditani a csajoknál,hogy"bocsika szüzike vagyok járunk?" Szimplán add magad ne görcsölj és ennyi. Am nem mindegy ki miért szüz, pl:vallási okok vagy csak szimplán igy jó neki vagy mert ezen görcsöl. Jah rólam senki se hitte el hogy szüz vok mert tapasztalataim elméleti sikon voltak sok csaj ismerősöm volt és azért tőlük lehetett bátran infót szerezni. A lényeg NE EZEN GÖRCSÖLJ! 23/F (am. ha lesz barátnőd akk. szerintem örülni fog neki, hogy te nem hágtad meg a fél várost)
2010. jún. 29. 13:54
 26/37 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy az illető miért szűz?! azért mert olyan rusnya és béna (sorry de van ilyen) vagy pedig egyszerűen nehezebben ismerkedik mint az átlag és nem találta meg a megfelelő alanyt aki kívül-belül passzol hozzá.
2010. jún. 29. 13:55
 27/37 anonim ***** válasza:

az előző vagyok megint. annyit még hozzáfűznék, hogy erősen nézőpont kérdése. igaz a mai világban menő, hogy végigmentem a fél városon, vagy épp rajtam ment végig a fél város, de ez szerintem ez erősen gáz. a szex is csak olyan mint a biciklizés, gyakorolni kell aztán menni fog.

görcsölni meg ne görcsölj, azzal fogod elszúrni a dolgot ha azon kattogsz, hogy még szűz vagyok jajj...

2010. jún. 29. 14:00
 28/37 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen még szűz voltam, és a lány, akivel már többször találkoztam gyanította is, ezért rákérdezett. Örült neki, hogy még szűz vagyok, bár én szégyelltem egy kicsit a dolgot. 1 hét múlva, miután látta rajtam, hogy nemigazán kezdeményezek, kedvesen kezdeményezett ő. Majd szépen lassan fokozatosan az ágyban találtuk magunkat és azt kell, hogy mondjam mindent a lehető legjobban csinált. Gondosan tapasztaltan bánt velem és bár görcsölltem valamint nem is tudtam elmenni, nagyon jó volt vele az első alkalom. Ő sejtette, hogy elsőre nem számíthat tőlem valami sokra, de mégis elindított engem ebben a világban és ezért amit tett hálával tartozok neki. Nemsokkal később (egyéb okok miatt) külön utakon mentünk tovább, de talán így volt a jó döntés.
2010. jún. 29. 14:37
 29/37 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat.

Az a helyzet, hogy ezt nem hangoztatom. Nem szoktam rögtön az elején elmondani. Egyszerűen mg azért vagyok szűz, mert el vagyok zárva a csajoktól. Nem találom a társaságukat, mert kis településen lakok. Ráadásul nekem nehezebben megy az ismerkedés is.

Nem görcsölök rajta. Csak véleményekre vagyok kíváncsi.

2010. jún. 29. 15:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Na már most, a kérdés hogy milyen lányok? a tizenéves kiscsajszik, kiröhögnek mert még az vagy, az idősebbeknek lehet hogy nem gond, sőt élveznék is hogy ők vezessenek be a szexbe, de hát ugye, abba már mi a poén?
2010. jún. 29. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!