Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok hogyan viszonyulnak...

A lányok hogyan viszonyulnak a huszonéves szűz pasikhoz?

Figyelt kérdés
Nagyjából a lányok véleményére vagyok kíváncsi.
2010. jún. 26. 22:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

23:44:

jav: írók- bocs.

2010. jún. 26. 23:45
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 21 eves szuz munkatarsam, es o allati cuki. Ha a parom nem lenne, o kene. :)
2010. jún. 27. 00:15
 13/37 anonim válasza:
100%
Jövőre én is 20 leszek, de már most 19 évesen is irtó gáznak érzem, meg is látszik rajtam a görcsösség, a csajokat nem érdeklem.
2010. jún. 27. 01:36
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
fiú vagyok de szerintem pár lánynak lehet bejön de valószínűleg a többségnek nem
2010. jún. 27. 08:26
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a szüzességtől kéne függeni egy kapcsolatnak.Mindenki szüzen kezdi.A szüzesség pedig nem feltétlenül függ össze a tapasztalatlansággal arról egy szó sem esett, hogy az illető férfi már pettingelt-e ,ha igen valószínüleg tudja, "hogy kell nyúlni"egy nőhöz.Személyszerint ha az a férfi megbízható lenne ,kedves, őszinte és szeretnénk egymást cseppet sem foglalkoztatna az, hogy szűz-e még vagy sem, sőt nem is érezném magam biztonságban egy olyan férfi mellet aki minden héten más lánnyal fekszik össze..mi a biztosíték arra, hogy velem komolyan gondolná-e?!...

18/L

2010. jún. 27. 10:14
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. :) 16/L
2010. jún. 27. 10:34
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

Valaki jól valaki kevésbé jól.

Mert azért sok ember fejében megfordul az a kérdés, hogy vajon miért szűz még? Engem mondjuk nem zavarna, ha szeretném a pasit és vonzodnék is hozzá...:)

2010. jún. 27. 15:17
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyéne válogatja.Én pl amikor megtudtam 25 éves pasim szűz, majd ki ugrottam a bőrömből, annyira örültem, hogy egymásnak fogjuk elvenni.
2010. jún. 27. 16:01
 19/37 anonim válasza:
100%
ne hulyeskedjetek mar nekem komolyan minden almom hogy szuz pasit kapjak. mivel jobb az ha a pasas annyit kefelt jobbra balra,hogy meg a farka is elkopott? egy tiszta ,igaz ferfi nem jobb? Gratulalok hogy az vagy!!! es ne add konnyen magad,mert egyedi vagy!!!ne szomorkodj, a latroskodasban semmi nemes es dicsoseges sincs.
2010. jún. 27. 21:45
 20/37 anonim ***** válasza:
48%
én csak azt szeretném tudni, hogy a dögös, szép, okos (és/vagy kapcsolat a jelzök közt) is szeretnék, ha szüz lenne a pasijuk??? nyilvánvaloan igen, csak a természet nem engedte, hogy még ez is bejátsszon az egyébkétn is sikeres életükbe, ezért a jókinézetü pasijuk végigkurta a város...átyátyátyáty...
2010. jún. 27. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!