Pasikhoz szól=>Mennyit várnál a lányra ha szűz még?
És magyarázd már el nekem, miért derogálna neked 3, neadj'isten 6 hónapot várni egy lányra ha komolyan gondolod vele? Én egyébként egy szóval nem mondtam, hogy éveket kell várni, de azért 3 hónapot ne mondd már, hogy nem lehet kibírni!
Ebből a hozzáállásból az jön le, hogy nektek az elsődleges értek a kapcsolatban a szex. És mondjuk ha a feleséged veszélyeztetett terhes, vagy beteg lenne és hónapokig nem szexelhetne?
Ráadásul itt a szüzesség elvesztéséről van szó, ami nektek ugye csak annyi, hogy berakjátok és kihúzzátok, nektek nem fáj semmi, de a csajnak nagyon tud fájni, ha nem készült rá fel. Egy szar élmény pedig évekre elveheti a kedvét... De nyilván ti ezt le se sz@rjátok.
Ha meg csak 3 hónapos lesz a kapcsolat, sokra megy vele szerencsétlen, hogy széttette a lábát...
Tudod, ahhoz kell egy kis idő, hogy a lány annyira szeressen téged és bízzon benned, hogy érted vállalja ezt a fájdalmat is, meg mindazt, ami ezzel jár.
De az már régen rossz, ha a lány ezt órával kezdi méricskélni. Nem azzal kell, hanem a kapcsolat mélységével.
„És magyarázd már el nekem, miért derogálna neked 3, neadj'isten 6 hónapot várni egy lányra ha komolyan gondolod vele?”
Azért, mert azt jelenti, hogy nem vonzódik hozzám igazán. Továbbra is tartom magam, hogy rövid idő alatt meg lehet ismerni a másikat, nem kellenek hozzá hónapok.
„Én egyébként egy szóval nem mondtam, hogy éveket kell várni, de azért 3 hónapot ne mondd már, hogy nem lehet kibírni!”
Ha már a számháborúnál tartunk, én egy-két hónapot mondtam, mire te leugatsz, hogy egy idióta vagyok, aki csak b.szni akar, erre most benyögöd, hogy három hónap.
”Ebből a hozzáállásból az jön le, hogy nektek az elsődleges értek a kapcsolatban a szex. És mondjuk ha a feleséged veszélyeztetett terhes, vagy beteg lenne és hónapokig nem szexelhetne?”
Miért mi más érték van benne, a rinyálás, a veszekedés, a féltékenykedés, a részvétel a hülye programokon, mert akkor jön az első két pont, amit írtam? A szüzesség elvesztése pedig hogy jön a veszélyeztetett terhességhez? Ég és a föld. A terhes feleségemet pedig már megdugtam párszor. Ha pedig nem megy, akkor ott a szája, de ezek a szűzk.rvák még arra sem hajlandóak.
”Ráadásul itt a szüzesség elvesztéséről van szó, ami nektek ugye csak annyi, hogy berakjátok és kihúzzátok, nektek nem fáj semmi, de a csajnak nagyon tud fájni, ha nem készült rá fel.”
Ó, hogy be ne szarjak. Nehogy már belehaljatok. Gondolom a sok kis diszkóribinek is annyira fájt, hogy évekre elvette a kedvüket.
„Egy szar élmény pedig évekre elveheti a kedvét... De nyilván ti ezt le se sz@rjátok.”
Ahogy mondod.
”Ha meg csak 3 hónapos lesz a kapcsolat, sokra megy vele szerencsétlen, hogy széttette a lábát...”
Szóval előre látni lehet, hogy meddig fog tartani a kapcsolat. Ha pedig szegény srác elköltött egy csomó pénzt randi címén, meghallgatta a baromságait, aztán jött a legyünk csak barátok b.ziság, akkor sokat ért vele.
És ha hónapokig váratod szerencsétlent, akkor nem fog fájni az első, csak akkor ha egy hónap után adod oda magad, vagy hogy működik ez?
Ha te pedig ilyen firgid idióta vagy, akinek kínszenvedés, vagy kötelesség a szex, az a te bajod, de más kedvét ne vedd el tőle.
Egyébként pedig itt nem az időhatározóval van bajotok, hanem azzal, hogy valami téves társadalmi berögződés szerint, aki hamar odaadja magát, az csakis k.rva lehet és semmit sem viseltek nehezen, ha k.rvának néznek titeket.
Aki azt mondja h egy hónapot vagy egy pár napot az még azt se tudja mi az élet és mi a szerelem és a másik ember érzései illetve a másik fél bizalma.
Én lassan 9 hónapot vártam az elsővel és nem bántam meg és érzések voltak sex közbe és SZERELMESKEDÉS lett a vége(sokan nemtudják mi az...és ez nagy baj...)Aki meg pár napot vár és erölteti illetve ezért szakít az egy érzéketlen túskó és inkább akkor menjen egy ku...hoz az Illatos útra azt megcsinálhatjátok másodpercek után,(szánalmas)----én inkább egy normális lánnyal kezdek és várok rá ameddig csak kell.
"Aki azt mondja h egy hónapot vagy egy pár napot az még azt se tudja mi az élet és mi a szerelem és a másik ember érzései illetve a másik fél bizalma."
Senki sem írt pár napot. Aki pedig nem hajlandó megtenni egy-két hónap után, azt el kell hajtani a p.csába. Ha egy kicsit is szeretne, akkor megtenné. Ha eljár az emberrel randira, akkor már bízik benne, ha megbeszél vele dolgokat, akkor szintén. Egy kapcsolat nem abból áll, hogy az egyik elvárja, hogy figyeljenek rá, támogassák érzelmileg, de ő nem hajlandó még dugni sem, mert kitalál mindenféle baromságot. Ha pedig csak megdugni akarna az illető, akkor már az első visszautasításnál lelépett volna, így arra sem lehet hivatkozni, hogy azért kell hónapokig váratni szerencsétlent, mert el akarjátok kerülni, hogy csak megdugjon.
"Én lassan 9 hónapot vártam az elsővel és nem bántam meg és érzések voltak sex közbe és SZERELMESKEDÉS lett a vége(sokan nemtudják mi az...és ez nagy baj...)Aki meg pár napot vár és erölteti illetve ezért szakít az egy érzéketlen túskó és inkább akkor menjen egy ku...hoz az Illatos útra azt megcsinálhatjátok másodpercek után,(szánalmas)----én inkább egy normális lánnyal kezdek és várok rá ameddig csak kell."
Milyen jól tudod, hogy hol vannak a k.rvák. Inkább az a szánalmas, amit te írtál. Sőt nevetséges ömlengés. Nem értem mit kell felháborodni. Fáj az nektek, hogy valaki nem olyan szerencsétlen, hogy hónapokig várjon? Várjál "normális" lányra hosszú hónapokat, de aztán ne csodálkozz, ha ráköltöttél egy csomó pénzt, érzelmi manónak használt, benyögi, hogy legyünk barátok, vagy te is csak azt akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!