Barátnőmmel lassan 1 éve járunk és még nem történt semmi sem. Nemis lesz?
Figyelt kérdés
Ő is(19) és énis(21) szűzek vagyunk, szokott lenni egy kis ez az, de kezdek benne kételkedni.ha egy évig nem volt meg az első sex köztünk nemis lesz?2011. nov. 17. 21:23
21/34 anonim válasza:
Barátnőmnek 20 évesen volt egy ilyen kapcsolata, mindketten szüzek voltak, egy év után szakítottak. Illetve nem szakítottak, a srác egyik napról a másikra nem volt elérhető (ennek 4 éve, azóta se beszéltek). Szerintem beszélj vele erről, biztos nagyon gátlásos. Te vagy a fiú, szerintem neked kéne határozottabbnak lenned és megtenned az első lépéseket.
22/34 anonim válasza:
"jó de ha rá kérdezek, vagy megbeszéljük hogy nha meg próbáljuk, akkor mindíg van valami kifogása.Pettingelni szoktunk és teccik neki élvezi, de ő nem akar engem kielégíteni.illetve ha mindíg az van amit ő akar, no problem, de ha én kérek valamit(nem csak pettingbe) veszekedni kell , veszekszik velem." Bocs, ezt nem láttam. Menekülj!
23/34 anonim válasza:
Nalunk a szex nem abbol all, hogy csak az egyiknek jo. Igenis mindketten figyelunk a masikra, hogy jo legyen. Ilyen onzest mar tapasztaltam pasiknal. Ez noknel uj nekem.
24/34 anonim válasza:
egy javaslat!mond meg a barátnődnek hogy ha nem fekszik le veled akkor enyi és kész hagyd ott!!ha szeret akkor egy párnap után keresni fog és meg teszi ha meg nem.akkor csak ki használt.ÉN EZT VALÓBAN MEG TETTEM VOLNA A BARÁTNŐMMEL HA NEM TESZI MEG DE MEG TETTE!!!!
25/34 anonim válasza:
Jobban teszed ha minél hamarabb elmenekülsz ebből a kapcsolatnak tűnő valamiből! Az nem normális, hogy "mindíg van valami kifogása", érted?! Ez mindig jelen lesz, ha meg tudod d.gni ha nem. Nincs is annál szarabb mintha nyafog szex közben a nő, akit ráadásul szeretsz. A szeretetedet meg csak kihasználja! A tini lányok váratják ennyit a pasit. Ezzel láncol magához, nem veszed észre? Más normális csajjal sokkal boldogabb életet élhetnél!
26/34 anonim válasza:
Ez van kihasznál téged. Arra jó vagy hogy pótold a kanhiányát amíg össze nem szed egy alfa hímet akivel rommá dugatja magát.
27/34 anonim válasza:
ma 21:37
JAJA jól beszél a srác!ne dőlj be neki!neki ez kényelmes te kinyalod a kis punciját ő cserébe nem tesz semmit...kihasznál mint a sz.r..tipli van öcsém amíg nem késő és nem akarsz sírni ríni!!!
28/34 anonim válasza:
én még annyit tennék hozzá amit az egyik válaszoló mondott hogy valószínű ő most kivár és próbálgatja a nőiességét és mihelyst jön egy alfa na majd azzal fogja magát szét dugatni úgy hogy te még meg leszel neki...mert te leszel a kis lelki szemetes ládája,meg lesz aki jó keményen megdugja a hátad mögött...szóval húzzál bele és dugd meg mielőbb és legyél vele keményebb és határozottabb mert nagyot fogsz koppanni ha még nem húzod a farkadra 6 hónapig....
29/34 anonim válasza:
Szerintem már nem is lesz semmi..tapasztalatból mondom ezt. Mi is vártunk több mint egy évet, aztán kiderült, hogy esélytelen ez nálunk.
30/34 anonim válasza:
Téged tesó jól kihasználtak. Ha szopni se szokott az még gázabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!