Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 10 hónapja járok a barátnőmmel...

10 hónapja járok a barátnőmmel. Még szüzek vagyunk, de már 8 hónapja le akarunk feküdni, és eddig még miattam nem történt meg. Mit, és hogyan csináljak?

Figyelt kérdés

Mát többször is próbálkoztunk a gumival, sikertelenül. Először lelankadtam benne, és nem álltam vissza. Máskor meg azthittük, hogy rövid, mert még nem nagyon ismerjük.

A barátnőm nem akar még fogamzásgátlót használni.

Most mit csináljak ebben a helyzetben? A múltkor is ott aludtam nála, de már fel sem mertem hozni a szex témát.

Várom válaszotokat!

Egy kétségbe esett fiú

2008. dec. 30. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
mennyi idősek vagytok?
2008. dec. 30. 00:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként mindketten 16 évesek vagyunk.
2008. dec. 30. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ennyit lehet tenni: Gumit kibontani, elkészíteni, hogy már csak fel kelljen kapni és felhúzni, jól felizgatni, benedvesíteni a lányt, aztán, ha áll a zászló, csak felkapod, felhuzod, gyorsan elhelyezkedtek, és próbálkoztok. :D
2008. dec. 30. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljatok ki másmilyen gumit..

De elsősorban ne stresszelj ezen, mert legközelebb már az lesz, hogy meglátod a gumit, azt lelankadsz..

Csak jó nyugisan (: Össze fog jönni. Szurkolok nektek (:

(jobb is, hogy a barátnőd nem akar tabit szedni)

2008. dec. 30. 02:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2008. dec. 30. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk meg pont fordítva van, igaz még nekünk sem jött össze, bár mi nem is próbálkoztunk, majd idővel...szóval a barátnőm tablettát szed hiába mondtam neki, hogy ha oda kerül a sor akkor inkább húzok gumit. De ő tudja, ez teljes egészében az ő döntése. Amúgy szerintem a legjobb amit tehettek, hogy a barátnőd először orálisan izgat, aztán felhúzza a gumit és csak utána szeretkeztek. Az orális szex megnyújtja az erekciót, de félő, hogy így hamarabb elmész. Erre is van egy tippem ha érzed, hogy jön akkor húzd ki és szorítsd el a makk alatt. Tovább fogod bírni. Hajrá!
2008. dec. 30. 11:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak az a baj, hogy a barátnőm nem akar orálisan kielégíteni, én meg nem merem eröltetni. :( Vagyis biztos akar, de lehet hogy undorodik tőle, vagy nem tudom...
2008. dec. 30. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első szexhez megkell a hangulatot teremteni. Tompított világítás, esetleg halk lágy lassú zene, szülők nincsenek otthon, ha otthon is vannak, akkor ajtó bezár, és nezavarj, és lehet erotikus kajálást csinálni: pl : tejszínhabot fújsz a bnőd mellére és le nyalod róla, izgatóan. Lehet egy kicsit furán hangzik, de tuti be indít mind a kettőtöket. Jobb az igazi szex előtt pettingelni, így megtudjátok mind a ketten, hogy a másiknak mi esik jól,és ha eljön az igazi szex, akkor már tudod, hogy mit hogyan merre csinálj. Óvszer téma: ha nem akar orálisan kielégíteni, azt ne ertőltesd, hanem vannak ízesített óvszerek, és a barátnőd a szájával húzza fel a gumit, és akkor tuti nem lankadsz le benne, igaz kicsit fura érzés, de ami utána jön, az már jó érzés lesz.

A női fogámzásgátlókról meg annyit,hogy ha netalántán elkezdené szedni, akkor meg kell nézni, az esetleges mellékhatásokat, az apróbetűs részt is. Van olyan női ismerősőm, aki amíg nem szedte a tablettákat, addig jól nézett ki, de amint elkedzte szedni, iszonyúan elhízott. Szal csak óvatosan. jah és sok sikert :D

2008. dec. 30. 20:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen MINDENKINEK a hasznos tanácsokat, máris nagyobb lett az önbizalmam! :)
2008. dec. 30. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy érett a szexhez hidd el!
2011. nov. 19. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!