Barátnőmmel lassan 1 éve járunk és még nem történt semmi sem. Nemis lesz?
Figyelt kérdés
Ő is(19) és énis(21) szűzek vagyunk, szokott lenni egy kis ez az, de kezdek benne kételkedni.ha egy évig nem volt meg az első sex köztünk nemis lesz?2011. nov. 17. 21:23
1/34 Darabolo válasza:
Nem, egy ilyen idő nő ha még nem adta magát oda neked, akkor már nem is fogja!!!
2/34 anonim válasza:
Dobd fel a szex témát, ha lekoptat akkor nem
3/34 anonim válasza:
Mire eljutnátok odáig, betesz a barát kategóriába, szakítani fog. Ha 1 év alatt nem vonzottad szexuálisan, akkor már nem is fogod. Szóval feleslegesen elb*sztál 1 évet és sok pénzt, de p*nát öregem nem láttál. Grat!
4/34 anonim válasza:
én egy hetet nem vártam volna...
5/34 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem is lesz. Lehet, hogy majd az évfordulótokon. Inkább örülj, hogy nem dobta oda magát egy hét után. Én is tutira várnék, ha nem is egy évet, de fél évet biztos. 17/L
6/34 anonim válasza:
én amikor még szűz voltam és a lány is még régebben mi is 1 évet vártunk,pontosabban 1 év hónapot...nincs veszve a dolog nyugi...kitartás és dobd fel óvatosan a témát...
8/34 A kérdező kommentje:
jó de ha rá kérdezek, vagy megbeszéljük hogy nha meg próbáljuk, akkor mindíg van valami kifogása.Pettingelni szoktunk és teccik neki élvezi, de ő nem akar engem kielégíteni.illetve ha mindíg az van amit ő akar, no problem, de ha én kérek valamit(nem csak pettingbe) veszekedni kell , veszekszik velem.
2011. nov. 17. 21:44
9/34 anonim válasza:
mért nem ezzel kezdted kérdező?
ez azt jelenti,hogy undorodik tőled és önző!!!
10/34 anonim válasza:
Keress egy normális csajt. Nem vicc. Ezzel csak a bajod lesz. Ha annyira szeretne mindent megtenne hogy örömet okozzon neked, nem csak magára gondolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!