Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel lassan 1 éve...

Barátnőmmel lassan 1 éve járunk és még nem történt semmi sem. Nemis lesz?

Figyelt kérdés
Ő is(19) és énis(21) szűzek vagyunk, szokott lenni egy kis ez az, de kezdek benne kételkedni.ha egy évig nem volt meg az első sex köztünk nemis lesz?
2011. nov. 17. 21:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

ma 21:44

ja hát ez így már más!!igen ahogy az előző mondta egy ostoba önző éretlen lány.....mennyi idős a barátnőd?

Amúgy javaslom neked hogy te is legyél önző és ne csináld neki,tudom nehéz ezt így meg állni de ne csináld neki egy jó darabig aztán csak rá eszmél a dolgokra....szóval próbáld meg állni....

2011. nov. 17. 21:52
 12/34 anonim ***** válasza:
ja látom 19
2011. nov. 17. 21:53
 13/34 anonim ***** válasza:
Ja, így már mindjárt más. Próbálj meg mégegyszer beszélni vele ,és ha nem, akkor hagyd ott a fenébe.
2011. nov. 17. 21:53
 14/34 A kérdező kommentje:
tudjátok mindenki ezt mondja ...
2011. nov. 17. 21:59
 15/34 anonim ***** válasza:
kezdj el csajozni és majd összejön valaki mással...ne szenvedj egy hülye pitsa önzősége miatt
2011. nov. 17. 22:01
 16/34 anonim ***** válasza:

Sztem sem normális a csaj, önző, és kihasznál, és arra nem képes, hogy lefeküdjön veled 1 év után, akkor nem hiszem, hogy ezután le fog...

Ne pazarold rá az időd, így is ráment 1 éved a huzavonára, szerintem szakíts még most, nehogy még több idődet elvigye FÖLÖSLEGESEN!

23N

2011. nov. 17. 22:42
 17/34 Lifeishard ***** válasza:
Ha ő is társad lenne a pettingben, aszondanám, várjál, node így??! Szerintem hagyd a gcibe.
2011. nov. 17. 23:14
 18/34 anonim ***** válasza:
2011. nov. 18. 10:30
 19/34 anonim ***** válasza:

Egy évet feleslegesen elb.sztál az életedből, de az biztos, hogy soha sem fogod megdugni. Kihasznál téged, mert jó, hogy van valaki, aki figyel rá, de ha a dugásra kerülne a sor, akkor jön a te is csak azt akarod duma.

Már nem kis lány, elvileg egy érett felnőtt nő, akinek szavazati joga is van.

Én a helyedben végig kúrnám az összes barátnőjét, majd kidobnám a p.csába. Az ilyen hülye szűzk.rvákat nagyon röhellem.

2011. nov. 18. 10:33
 20/34 anonim ***** válasza:
Jézus isten. Már 1 hónap után szakítanod kellett volna vele. Azt legalább elvárta, hogy vegyél neki ezt azt, vidd randizgatni? Mert akkor még szép kis pénzkidobás is volt :)
2011. nov. 18. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!