Barátnőmmel lassan 1 éve járunk és még nem történt semmi sem. Nemis lesz?
ma 21:44
ja hát ez így már más!!igen ahogy az előző mondta egy ostoba önző éretlen lány.....mennyi idős a barátnőd?
Amúgy javaslom neked hogy te is legyél önző és ne csináld neki,tudom nehéz ezt így meg állni de ne csináld neki egy jó darabig aztán csak rá eszmél a dolgokra....szóval próbáld meg állni....
Sztem sem normális a csaj, önző, és kihasznál, és arra nem képes, hogy lefeküdjön veled 1 év után, akkor nem hiszem, hogy ezután le fog...
Ne pazarold rá az időd, így is ráment 1 éved a huzavonára, szerintem szakíts még most, nehogy még több idődet elvigye FÖLÖSLEGESEN!
23N
Egy évet feleslegesen elb.sztál az életedből, de az biztos, hogy soha sem fogod megdugni. Kihasznál téged, mert jó, hogy van valaki, aki figyel rá, de ha a dugásra kerülne a sor, akkor jön a te is csak azt akarod duma.
Már nem kis lány, elvileg egy érett felnőtt nő, akinek szavazati joga is van.
Én a helyedben végig kúrnám az összes barátnőjét, majd kidobnám a p.csába. Az ilyen hülye szűzk.rvákat nagyon röhellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!