A barátnőmmel nemrég történt meg az első eggyüttlét! Első alkalommal vérzett de viszont egy héttel később megint csináltuk és akkor is vérzett! Mitől lehet ez hogy a másodiknál is vérzett? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 21:09
1/5 anonim válasza:
Nyugi, nyugi, türelem, nem fog elvérezni :) Viccet félre téve fájt is neki? Másodszorra is? A vérzés a természetes, mondjuk első alkalommal előfordul a fájdalom is, de ha elég figyelmes vagy, és óvatos, és kellőképpen sikerül ellazítanod Őt, akkor előbb utóbb semmi gond nem lesz. Sőt! Csak türelem :) Sok sikert, és boldog órákat nektek!
2/5 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint először. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is előfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S
19L
3/5 anonim válasza:
Vagy de, vagy viszont. Lehet, hogy az elsőnél csak felsértetted a szűzhártyáját, és csak a másodiknál szakadt el.
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de én még 4.5. alkalommal is véreztem.Igaz nem sokat,de volt pár csepp és kicsit fájt is.Majd fokozatosan elmúlt.Ne aggódjatok,de ha megnyugtat titeket,akkor beszéljetek egy orvossal.
5/5 anonim válasza:
semmi gáz! velem is ez vooolt! első pár alkalommal véreztem de semmi bajom nincs..amm próbáljátok meg azt h a bnőd minnél jobban ellazuljon akk vszín nem fog fájni neki és meg is fog szünni a vérzés;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!