Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt? Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. A szülei nagyon szigorúak csak hétvégén találkozhatnánk.
Mi megoldjuk hogy hétköznap is találkozhassunk egy kicsit de pénteken volt nálam nagyon jól éreztük magunkat de az nap irt msn-en hogy nem engedik le hétvégén és én sem mehetek mert este 21:35:kor nem vitte le a kutyát..mind1
Már 6.napja normálisan nem voltunk együtt ma elmondta hogy nem jöhet pénteken és nem is mehetek mert ma töri órán felelés és őt is kiszúrták..sajna karó..a lényeg nagyon erős suli így is 4-5 órát tanul és nem elég az anyjának....
ma amikor elmondta hát nem is tudom ilyen még nem történt majd 3 keresztül sírtam utána amikor el aludtam 1:15 fel ébredtem megint sírtam és utána egy olyat éreztem mint a szívdobbanás csak sokszor erősebb és ez fájt.....eset volt nem figyeltem rá de szerintetek mért sírtam ennyit és mi volt az a szív dobbanás szerűség??
Szerintem a hiánya miatt hirtelen jött egy érzés,hogy nincs melleted,talán ezért,nem tudom.Amugy meg utálom az ilyen szülőket,akik kényszerítik a saját gyereküket,hogy ezt meg ezt teljesítse,közben nem gondolnak bele,neki milyen sz@r lehet.Meg 4-5 óra tanulás....
Próbálj beszélni a szüleivel,hátha tudsz pár értelmes szót váltani velük.(hátha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!