Most ilyenkor mit tegyek? 14/L (szűz)
Figyelt kérdés
A testem kívánja a szexet. lelkileg is készen állok rá.de félek ha azzal a fiúval(17,szűz)akit nem szeretek csinálnám maradandó lelki nyomot hagyna bennem.. ez előfordulhat?2011. nov. 3. 15:47
21/24 anonim válasza:
"Nekem van mellem és menstrúációm is több mint egy éve"
Gratulálunk hozzá te idióta.Értsd már meg hogy itt senkit nem érdekel a problémád.Olld meg ahogy akarod, ha ennyi válaszból le tudtad vonni a következtetést akkor ahoz is gratulálunk ha nem akkor meg bújj el a szekrénybe és maradj is ott amíg fel nem nősz...
22/24 anonim válasza:
Mért nem vársz addig, még valakibe szerelmes leszel?engem komolyan érdekel?nem bunk*zok
23/24 anonim válasza:
11-03 19:20
Hú, de megmondtad a frankót a válaszoddal...
Én is ennyi voltam, mikor megtörtént. Nem égtem ki, tudom élvezni a szexet, és betegséget sem kaptam. Hazudnék, ha azt mondanám, nem lettem tőle terhes, de addigra már elmúltam 20 éves.
Az, hogy a kérdező összevissza irogat, az 1 dolog (látszik, hogy nem tudja, mit akar), de attól még nem kell általánosítani, meg korhoz kötni a dolgokat...
24/24 anonim válasza:
utolsó,te egy kivétel vagy, ez van attól hogy neked jó neki nem biztos,hogy az lesz,egy 14 éves még nagyon gyerek attól hogy néhány ember felfogása nem teljesen normális az egy dolog,a kérdésre kéne válaszolnod inkább, érett,intelligens,értelmes lány tudja hogy 14-15 éves nem kéne szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!