Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most ilyenkor mit tegyek?...

Most ilyenkor mit tegyek? 14/L (szűz)

Figyelt kérdés
A testem kívánja a szexet. lelkileg is készen állok rá.de félek ha azzal a fiúval(17,szűz)akit nem szeretek csinálnám maradandó lelki nyomot hagyna bennem.. ez előfordulhat?
2011. nov. 3. 15:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
nem
2011. nov. 3. 15:49
 2/24 anonim ***** válasza:
hagyuk már
2011. nov. 3. 15:50
 3/24 anonim ***** válasza:
elég idegesítő h kétszer megkérdezed ugyan azt...
2011. nov. 3. 15:51
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Dugasd meg magad vele, leszarom. Kurvulj el te is, mint általában a világ. Kit érdekel?
2011. nov. 3. 15:52
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 évesen még nem állsz készen rá. Lehet, hogy Te jelen pillanatban úgy érzed, hogy készen állsz, de hidd el, hogy nem így van. Én is így éreztem az első párkapcsolatomnál, hűűű de nagy lányként, hogy szerelem és szex és minden happy, de most így huszonévesen visszaforgatnám az időt és nem tenném meg ... Pedig én szerettem az akkori szerelmemet, nagyon is. De fiatal voltam, pont annyi idős mint most Te. 1 évig jártunk, szép volt amíg szerettük egymást, de korai volt. Gyerekek voltunk még. Szerintem még várj ezzel...Pláne egy olyan fiúval akit nem is szeretsz. De ha visszaolvasod amit kérdezel, magadtól is rájössz, hogy kétségeid vannak, így sosem szabad szexuális kapcsolatot létesíteni, pláne nulla tapasztalattal. Semmiről nem maradsz le ha vársz még...Viszont szerezhetsz akár egy életre szóló rossz tapasztalatot is!
 6/24 A kérdező kommentje:
Mert az alá tök baromságokat beirogatott pár ember.
 7/24 anonim válasza:
mi az h lelki nyomot? ez hülyeség maximum magadnak okoznál csalódást ha fája vagy utána mindenki ribancnak tartana de ez a te dolgod nem tudom mi érteleme az ilyen kérdéseknek
2011. nov. 3. 15:55
 8/24 anonim válasza:
100%
Mire nem jó az internet.Itt eldöntik neked hogy kefélj e.Olyan aranyos vagy hogy legszívesebben kiállítanálak az utcasarokra kurvulni.
2011. nov. 3. 15:56
 9/24 anonim ***** válasza:
14 évesen ezen gondolkozni. Fel sem tűnik, hogy még csak nem rég jöttél világra amúgy? Vagy h a szexről is pár éve lehet max. fogalmad, h van ilyen? Na m1, mint előttem is mondták, állj be a sorba, aztán légy boldog... lelki nyomot meg inkább a megerőszakolás okozna..
2011. nov. 3. 15:57
 10/24 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen még Barbizz...
2011. nov. 3. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!