Ha gumival védekezünk és csak addig tolom be a péniszem amíg nem szól, hogy fáj neki (és ha szól hogy fáj) és ott megállok nem tolom tovább és azon a pár cm-en játszunk akkor már nem szűz? Ilyenkor elveszti a szüzességét?
Atyám...Amíg ilyet nem tudsz, nagyon nem kéne szexelned!!!!!!!
Ha 1 mm-nyire is voltál benne, akkor sem szűz már!
És még csak véletlenül se vérzik el senki sem a szüzesség elvesztésében!
Nem is minden lány vérzik!
17éves vagyok és igen is nagyon sokat tudok a dolgokról!
Csak azért bátorkodtam kérdezni mert nem voltam biztos benne.
Tudniillik még nem engedik szexelni... és mi egy ici picit jáccottunk de csak addig amíg nem fájt neki mikor kezdett neki fájni szólt és nem tettem beljebb! Ezért kérdezem hogy most ilyenkor mi van?
Szia!
Az előző válaszoló elég durva volt.Valami olyasmi, hú én kemény vagyok, mert én tudom, úgyhogy te hülye vagy , mert nem tudod.Sajnos elfelejtette, hogy egyszer ő is feltette ezt a kérdést vagy anélkül tudta meg.
Ha félsz, hogy elveszíti a szüzességet, akkor ennek a kiváltó okát probáljátok meg kiküszöbölni.
A szüzesség elvesztése, már az első behatolásnál megtörténik.A vérzés minden lánynál változó.A szűzhártya nagyon érzékeny része a vaginának, amit még egy tornai mozdulattal is meglehet szakítani.
Nem tudom, hogy miért kérdezed, de az biztos, hogy jó, hogy ha nem eröltetik agyon ezt a dolgot.Vigyázz a leányzóra, mert akkor nem lesznek rossz élményei és boldoggá teszed, ha így bánsz vele.Csak szépen lassan, ahogy más is kezdte.
Tehát valahol el kell kezdeni. :):)És neked is kell szexelni , azért mert ezt nem tudtad.
És szerintem jó kérdés...mert a szüzesség szóból a szűzhártyára lehet asszociálni.És , ha képletesen nézzük, a szűzhártya elszakad , tehát akkor történik meg a szüzesség igazi elvesztése.
Vigyázz rá!
Nem, már nem szűz. Esetleg, ha fájt neki, legközelebb inkább többet pettingeljetek, hogy ellazuljon, stb.
Amúgy még szép, h nem vérzett el :) Az már baj lenne.
Sok sikert!
Tulajdonképpen nem félek hogy elveszíti a szüzességét mert mondta h csak nekem adja (8 hónapos kapcs.) és elég jó dolgokat csinálunk együtt(ketten).Csak a lány anyukája mondta hogy észre fogja venni rajta...
A lánynak teccik a kis játékszer ... de mondta hogy tovább ne menjünk mert majd ha 16 lesz (az apukája sem engedi addíg h szexeljen)... ezért inkább vigyázunk és majd később lessz teljes behatolás...
Nem szűz, ne is álmodj róla.
Látom, hogy védekeztek: nagyon helyes, mert már az előző "játszadozás" miatt simán terhes lehetne, ha éppen jól kaptátok el... inkább ezzel a kérdéssel foglalkozz, mert ez a fontos. A szüzesség nem annyira fontos - és nem fogják rajta észrevenni, ne félj. Majd fél év múlva, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!