Ha gumival védekezünk és csak addig tolom be a péniszem amíg nem szól, hogy fáj neki (és ha szól hogy fáj) és ott megállok nem tolom tovább és azon a pár cm-en játszunk akkor már nem szűz? Ilyenkor elveszti a szüzességét?
Na, akkor kicsit pontosaban:
a szűzhártya EGY (max. 2) CENTIMÉTERRE van a bemenettől!
Szerintem nézze meg magát a lány, vagy nézd meg te: valószínűleg már átszakadt. Ha esetleg mégsem, akkor játszadozhattok így - de gumiban!
Ha már átszakadt, akkor az fáj neki, ahogy tágítod. Ez még néhány alkalommal egy kicsit fájhat - de egyre kevésbé. Meg fogja szokni, és utána már jó érzés lesz.
Amúgy azért fogja az anyja fél év múlva észrevenni, mert addigra lesz olyan magabiztos, hogy ez fel is tűnik majd neki.
Oké le van tisztázva az h már nem szűz a csaj mert betetted neki,tök mindegy h teljesen v sem!
De ne haragudj!Nem értelek!!!!Butaság amit írsz!
már betetted neki 3/4 részét és azért nem teszed be neki a maradandó 1/4 részt mert nem engedik neki a szexet?????!!!!!Most az a maradó 1/4rész mit oszt mit szoroz?Azért mert nem teszed be teljesen,akkor most ti nem is szexeltek!?!Dehogynem!!!!Most már nem tök mindegy?!Képzeld azt h azzal a negyed résszel kisebb a kukid és akkor teljesen benne voltál!!Ennyi!
11:39 -es válaszolónak: azért nem mentünk tovább mert szülei ... stb.
De Ma már szépen nyugodtan letisztáztuk a dolgokat mondta h tisztában van vele h már nem szűz...
Amúgy me beszélgettünk róla kérdeztem hogy milyen volt neki (mesélt ezt azt h milyen volt). Legközelebb már nem haggyuk ki azt a negyed részt. Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
Bármit megtudunk beszélni egymással..Már mondhatom hogy szinte olyanok vagyunk mint a házasok. csak nem házasodtunk össze meg nem költöztünk egy lakásba.
Majd beszélek vele hogy miért nem szerette volna h beljebb menjek.De valószínű azért fájhatott neki ott és azért álltunk meg ott mert én feküdtem és ő rajtam ült és úgy csináltuk... Am. azt mondta h élvezte. majd mondom neki hogy az első fáj de a többi már nem hiszem hogy fájni fogna.(megbeszéljük vele a témát ) :D
12:42-es válaszolónak:
Gumit használtunk Lyfestyle (nem tom hod irják) Ebből is a fehér dobozosat (mert ugye első alkalom volt)...
A lány általában oly annyira fel szokott izgulni (nedvesedni) hogy két ujjam lazán becsúszik szintwe észre sem veszem ráadásul én úgy éreztem hogy könnyen bement... :$
Köszönöm és lehet hogy veszek sikosítót is!
16:51-es válaszolónak:
Igen 3-4 ujjal is benyúltam de a 4 már picit fájt neki beljebb ezért csak 3-al folytattam. (végül is azt mondta hogy élvezett mindent :$ ):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!