Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ilyenkor mivan? Most csak...

Ilyenkor mivan? Most csak megsérültem ott? Vagy a szűz hártyám sérült meg?

Figyelt kérdés
Nos... Nekem egy egézségügyi bajom van nem záródik jól a prosztatám. :S Elmentünk orvoshoz és megvizsgáltak azt mondták ha zavar rakjak be betétet hogy ne zavarjon hogy kicsit tovább folyik a pi*i és v.melyik zavart hát beraktam "a bugy**ba" eg kis darabka zsebkendőt. lefeküdtem és egy picike kis csípős érzésem volt.(fájt) Aztán eg idő után elmentem wc-re.És amikor wc-ztem kivettem a papírzsebkendőt.Hátra fordultam és kerek formájú "picike" kis vérfolt volt a zsebkendőn.Ez mitől lehetett? Talán megsérültem ott?Vagy... nem tudom... "még szűz vagyok"
2010. febr. 1. 13:19
1 2
 1/11 mimcsii válasza:
Hány éves vagy?
2010. febr. 1. 13:42
 2/11 A kérdező kommentje:
16
2010. febr. 1. 13:54
 3/11 anonim válasza:
Kicsit emgzavarodtam. Prosztataja a ferfiaknak van, tudomasom szerint. ez esetben, ha viszont fiu vagy, akkor nincs szuzhartyad. vagy tevedek?
2010. febr. 1. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
a kérdés nekem sem egészen világos
2010. febr. 1. 14:43
 5/11 anonim válasza:
Má bocs de ha nem vagy egészen volágos abban hogy mid van és mid nincs akkor kérdezd meg anyucit majd felvilágosít..xD Amugy meny el nőgyógyászhoz az majd megmondja mit kell tenned..
2010. febr. 1. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
vááárjatok hát megértettem, ő biztos hermafrodita, így már értem hogy lehet egyszerre szűzhártyája és prosztatája
2010. febr. 1. 15:27
 7/11 anonim válasza:
Ja télleg..má értem én is..anyucid nemtom ért-e a hermafroditákhoz de hátha..egy próbát megér..xD
2010. febr. 1. 15:30
 8/11 mimcsii válasza:

Hogy lehetsz idézem; "még szűz vagyok" ?

Most akkor szűz vagy vagy nem vagy szűz?:D

MM

2010. febr. 1. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
te kérdező, javítod végre a kérdést, hogy mi buta, népség is megérthessük, vagy inkább szégyenben maradsz és szűz nő létedre képzeletben még párosítsunk is hozzá egy prosztatát?
2010. febr. 1. 18:14
 10/11 anonim válasza:
menstruálsz.
2010. febr. 2. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!