Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves fiú vagyok, és még...

16 éves fiú vagyok, és még szüz. Mit tegyek hogy ne cikizinek ki emiatt álandóan a suliban? Szerintetek is ideje lenne már ilyenkor az elsö alkalomhoz?

Figyelt kérdés
Csak állandóan idegesít hogy csesztetnek.Már mindenki az osztályból a kalandjait meséli,én meg sehol sem vagyok.Se barátnöm,se tapasztalatom sincs.Hol lehet találni olyan lányt aki segítene nekem?
2010. febr. 26. 14:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

16 évesen a pasi még olyan gyerek.Ne szégyeld,azért ne dugj meg 1 csajt,hogy menő legyél és beállj a sorba!Inkább légy arra büszke,hogy te még nem csináltad,és várd meg a megfelelő lányt,akivel eltudnád képzelni a dolgot! :)

18/L

2010. febr. 26. 14:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
najó, már ezer ilyen kérdés van, ezért most megadom mindenkinek a választ: legyetek bunkók, szóljatok be minden kis szexmániás hülyegyereknek, és röhögjétek ki őket. így kell ezt tolni
2010. febr. 26. 14:20
 3/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nézek ki gyereknek kb.20-nak is kinézek.Magas izmos kisportolt srác vagyok,szóval csak a csajok nem jönnek össze mostanság,és ez elég ciki.
2010. febr. 26. 14:28
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
mond azt a többieknek, hogy összeszedtél egy jó nőt akivel tök jó volt a szex. és a csajnak kitalálsz egy nevet. ennyi. neked nincs fantáziád???
2010. febr. 26. 14:34
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is kamuzz valamit. az okostojás kis osztálytársaid sztorijainak is a fele kamu, ezt tudd.
2010. febr. 26. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Nem minden a test.Nem lehet hogy belsőleg egy kishülyegyerek vagy a lányok szemében? :)

Én pl sose jöttem össze velem eyg korosztályuakkal,mert valahogy más volt a godolkozásom velük,és idegesített.Most 18 vagyok,a párom 28,1 éve jólmegyvagyunk,közös témák,rengeteg közös dolog,1 ellentét..Én Újpest szurkoló vagyok,Ő pedig Fradista :P

Szóval nem minden a kor és a külső :)

2010. febr. 26. 14:43
 7/19 anonim válasza:
ne kamuzz..az sztem hülye ötlet..fölösleges.énis későn vesztettem el.16 voltam énis..20 évessen nekem volt a legtöbb nőm, nem úőgy mint az akkori rajoknak.ne törődj azzal hogy csesztetnek..ha olyna a stílusod akkor ígyis úgyis bírni fognak fügegtlenül a szextől.
2010. febr. 26. 14:58
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye gyerek a csajoknál,söt bírnak is,csak félénk,talán ezért nem történt semmi.A csók még oké,meg egyéb is,de amikor már tovább kéne lépni akkor izgulok,hogy valamit nem jól fogok csinálni.Meg az eddigi barátnöim is szüzek voltak és félénkek ök is,és egy olyan lánynál csak mégjobban izgulok.Talán ha túlenék az elsön akkor minden jó lenne,és már nem lennék félénk,és akkor sikeresebb lennék a csajoknál?Meg aztán aztán az se tudom milyen érzés az a dolog,ezér is izgulok,meg hogy a lánynak is jó legyen.Szerintetek nem lenne jobb ha elöször tapasztalt csajt keresnék a neten,akitöl tanulnék,és majd ha lesz barátnöm ne izguljak anyira elötte?
2010. febr. 26. 15:20
 9/19 anonim válasza:
Szia! Én 16 leszek és lány vagyok!Az osztályomba is most téma lett, hogy ki szűz, ki nem !Én is szűz vagyok, és a véleményem az , hogy nem az a lényeg, hogy hányszor is kivel gyürte a lepedőt, hanem mikor álsz készen rá, mikor találsz egy igazit, mert ez nem olyan mint az 5-ös lottó, hogy minden héten újra és újra! Találd meg az igazit, és inkább vele! És ha csesztetnek? Hát mond el mit érzel erről a témáról!
2010. febr. 26. 18:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg azokat akik csesztetnek, hogy szeretnének-e nálad elsők lenni? Ha nem, akkor mi a .asz közük van hozzá?
2010. febr. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!