Tapasztaltabbak, válaszolnátok néhány kérdésre egy lánynak első alkalomhoz? Többi lennt.
15 éves lány vagyok. első alkalomról lenne szó. Hogy mire kell olyankor figyelni, hogy nézzen ki ott lent, mi az első amit megnéznek a pasik első alkalomkor egy
lányom, nagyon zavaró lehet-e ha a lánynak nem tökéletes az alakja(igazából engem a combom zavar)vagy nem elég nagy a melle és hogy (mivel elég nagy a magasságkülönbség köztünk) lehet-e zavaró, és miben, ha a pasi sokkal
magasabb nálad? Előre is köszi:)
Ja és amúgy bármilyen más válasznak is örülnék ami ilyesmivel kapcsolatos, mert nem szeretnék elrontani semmit : ) Főleg az a baj hogy ő már
tapasztalt, viszont én még nem kerültem csóknál intimebb kapcsolatba senkivel.
Igazából normális esetben már rég lát meztelenül a fiúd, mire az 1. alkalomig eljuttok... És ha a pasid szeret, akkor nem érdekli, hol és hogy nézel ki, úgy szeret, ahogy vagy, szóval nem kell foglalkoznod vele, hogy nézel ki. És hát az lenne a legjobb, ha olyannal veszítenéd el, aki igazán szerelmes beléd...
Mellesleg én már rég intim kapcsolatban voltam a barátommal, mire lefeküdtem vele (1 év után, 17,5 évesen), én is ismertem az Ő testét, és Ő is az enyémet, tudtuk, mi a jó a másiknak, és az 1. alkalommal csak arra koncentráltunk, mennyire szeretjük egymást (Ő már nem volt szűz). A legfontosabb a szerelem az egészhez, más nem kell. 20/L
eddig köszi :) végülis ez igaz. Nem tudom mikor és hogyan fog megtörténni, lehet hogy nem is sex lesz előtte, csak petting. Nem mostra tervezem, csak szeretnék minél tájékozottabb lenni. :)
De az a kérdés tényleg nagyon érdekelne, hogy lehet e zavaró a magasság külömbség.
Rajtam is van némi súlyfelesleg, és én is zavarban voltam ez miatt, de amikor először meglátott a barátom meztelenül, láttam az arcán hogy mennyire tetszik neki, úgyhogy csak nyugi :) Ha szeret akkor bármilyen hibával, túlsúllyal, stb elfogad.. Saját magunkból kiindulva, ne takargasd előle a tested hiszen akkor így is úgy is tetszeni fogsz neki, hiszen azért jöttetek össze, mert tetszettél neki! Világosban se szégyellj előtte semmit magadon.
Az alsó térfél :D Hát nem tudom a te barátodnak mi tetszik, de szerintem borotváld/gyantázd(stb.) le .
A magasságkülönbségben én sem tudok tanácsot adni, mert a barátommal egymagasak vagyunk, és nem voltam mással rajta kívül..
Én is kicsit izgultam első alkalomkor, de próbálj meg megnyugodni és nem görcsölni olyan dolgokon hogy vajon tetszik-e neki ez vagy az, jól csinálod-e stb. Ne arra koncentrálj hogy vajon fájni fog-e és ha igen, mennyire. Próbálj meg lazítani, és akkor tuti minden jól sül el ;)
Jó szórakozást ;)
17/L
Védekezés biztosan menni fog, azért szerencsére ennyire már felkészültem :)
Köszönöm a választ :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!