Tapasztaltabbak, válaszolnátok néhány kérdésre egy lánynak első alkalomhoz? Többi lennt.
15 éves lány vagyok. első alkalomról lenne szó. Hogy mire kell olyankor figyelni, hogy nézzen ki ott lent, mi az első amit megnéznek a pasik első alkalomkor egy
lányom, nagyon zavaró lehet-e ha a lánynak nem tökéletes az alakja(igazából engem a combom zavar)vagy nem elég nagy a melle és hogy (mivel elég nagy a magasságkülönbség köztünk) lehet-e zavaró, és miben, ha a pasi sokkal
magasabb nálad? Előre is köszi:)
Ja és amúgy bármilyen más válasznak is örülnék ami ilyesmivel kapcsolatos, mert nem szeretnék elrontani semmit : ) Főleg az a baj hogy ő már
tapasztalt, viszont én még nem kerültem csóknál intimebb kapcsolatba senkivel.
Szia!
A két utolsó válaszadó adott kerek képet az egészről..minden kérdésedre válaszoltak én csak annyit tennék hozzá, hogy megerősítem, semmi gond a magasságkülönbséggel...a szégyenlősség...tényleg NE legyél szégyenlős mert valóban kiábrándító...sógornőmék csak sötétben csinálják olyan szégyenlős a s.nőm és sógoromnak már tele van a bugyra.
Csak most izgulsz ennyire..mikor ott lesztek már csak egymásra fogtok koncentrálni..tudom..én ugyanennyi idős voltam az elsőnél (27/L)
Szerintem egy gyerek ne feszegessen ilyen témát, mert egy kicsit várhatnál!!
Aztán meg jön egy újabb kérdés: Lehetek terhes? S.O.S!
Nem tudom hova kell ennyire siettetni a dolgokat, nehogy azt hidd, hogy készen állsz!
Nagyon, nagyon és még egyszer nagyon köszönöm a hozzászólásokat :) ez az utolsó 4 volt eddig a legnagyobb segítség. Tényleg minden válaszomat megkaptam :) Nem szeretném és nem is fogom elsietni. Bár már most kívánom az együttlétet vele :) Olyan szinten biztonságban érzem magamat vele. Amikor átölel és simogat és már csak azt kívánom bár csak nem lenne közöttünk semmi, körülöttünk semmi.. csak ő meg én :) Nagyon szeretem.
Mi közben ezt írtam látom lett egy ötödik komment is. Nem szeretném és nem is szeretem magamat fényezni, de tényleg egy értelmes ember vagyok. Semmit nem tennék meg más akaratából (pl azt is hagytam hogy általános suliban kiutáljanak a barátaim, mert nem cigizek. Én nem voltam hajlandó rágyújtani, mert ha nem akarom minek? ha meg más mondja akkor szintén minek) Csak és kizárólag akkor teszem meg ha biztos vagyok magamban és nem sietnék el semmit. Pont ezért tettem fel ezt a kérdést, hogy még felkészültebb és elővigyázatosabb legyek. Védekezésről pedig profi szinten tudok mindent :) Már beszéltem anyukámmal hogy lassacskán kéne fogamzásgátló (imádom, vele mindent meg tudok beszélni) tudok a nemi betegségekről, szóval óvszerrel is fogunk védekezni. Legalábbis az elején biztos. Végülis ez már maximális védettség, de tudom hogy anélkül is lehet valaki terhes, hogy lefeküdnének, vagy a fiú elélvezne (mert van előváladék és a kezéről is átkerülhet a hüvelybe) szóval felkészülés téren magabiztosnak érzem magam :) csak hogy életbe hogy fogom ezt összehozni. Na az egy szép történet lesz >< :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!