Első cipő kérdés, melyiket ezek közül és mekkorát? Tapasztaltabbak válaszát várom.
Mérettábla alapján a 19-es cipő épp akkora,mint most a babám lába.Körberajzoltam neki,és úgy mértem 12.2cm.Szóval akkor 20-as kell? :S
És mi a praktikusabb,szandi vagy cipő?Ezek közül jó valamelyik?:
[link] -innen ez(lejjebb van,és kocsik vannak az oldalán)SIESTA 34.9514.8:
Légyszi osszatok meg velem minden infót,mert tök tanácstalan vagyok.Annyit mondott a dokink,hogy lehet szandi,vagy fűzős,és tartson.Köszi...Szóval Ti akik már vettetek,melyiket ajánljátok?Nagyon köszi a segítséget!
Lehet másoknak őrültség, de nekem fizioterápiás szakorvos ajánlotta, hogy amennyiben lehet ne új cipőben tanítsam járni. Egyrészt azért, mert méreg drágák, másrészt azért, mert méretre nem lehet pontosan számítani a tágulás miatt, harmadrészt azért, hogy ne az ő lábát törje.
Annyit mondott, hogy kemény legyen a talpa, ha lehet picit emelt a sarka, elől csukott és annyira magasított szárú, hogy a kis bokáján felül érjen. Belül pedig a talp középrészén legyen meg a szivacsmagasítás. (a lúdtalp elkerülése végett).
Én azt is tettem, használt cipőt vettem neki ócskapiacon, vittem őt is próbára, abban tanult meg járni és igazi szép járása van.
Előző vagyok. A mienk ehhez hasonlított csak magasabb volt a szára.SIESTA 34.9556.7:
Méret: 20
7 980 Ft -20% = 6 380 Ft
Méret: 23
8 780 Ft -20% = 7 020 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!