Első cipő kérdés. Mondanátok olyan márkát, ami megfelel a lenti kritériumoknak? Esetleg boltot is, vagy linket?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Majd megnézzük életben is ezeket, mert így képen nincs sok, ami tetszene, de lehet, hogy élőben, meg a gyerkőc lábán sokkal másabbat mutat. Meg hát nyilván próba után vennénk csak meg. Csak gondoltam valami irányvonal jól jönne:)
Siestát még akkor sem vennék, ha itt mindenki azt javasolta volna:)
A liliputi cipőket is néztem, de most van neki egy puhatalpúja (márkátlan), de az "elforog" a lábán, és szinte az oldalán jár benne, tehát kell, hogy legyen talpa, meg formája a cipőnek, ill. hogy tartsa valami a bokáját, mert kissé befelé dől a lába!
Abban még tudnátok segíteni, hogy fűzőst, csatost, vagy tépőzárasat érdemes elsőre venni?
Praktikusabbnak praktikusabb a tépőzár, de azt egy leleményes gyerkőc nem szedi szét könnyen? Persze ha csak akkor van rajta, amikor tényleg kell, és megy benne, akkor nem a tépőzárral van elfoglalva...
Gondolom a csat ugyanannyira nem praktikus gyors öltöztetés szempontjából mint a fűző, vagy tévedek?
Én is Siesta-ellenes voltam, nem akartam azt venni!
De mégis muszáj volt, mert csak az ment fel a gyerek lábára! Egyébként már nem bántam meg, szépen ment benne, tartotta a bokáját, és szinte észrevehetetlen a harántemelő benne! Nagyon-nagyon minimális!
Amúgy Elefantent akartam, de csak nagyobb méret volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!