Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipő kérdés. Mondanátok...

Első cipő kérdés. Mondanátok olyan márkát, ami megfelel a lenti kritériumoknak? Esetleg boltot is, vagy linket?

Figyelt kérdés
Szóval amit szeretnék a fiamnak: tartsa a bokáját, legyen puha, vagyis rugalmas a talpa, ne legyen harántemelős, és semmi egyéb magasítás ne legyen belül. Legyen könnyű és ne legyen otromba, szép legyen. Létezik ilyen? és 20-21-es méret kell neki.
2011. júl. 26. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én javasoltam a puhatalpút - a valódi liliputi nem forog el és az a jó benne, hogy a gyerek lába szépen meg tud erősödni, úgy, mintha mezítláb járna. A befele dőlést is pont az fogja korrigálni, hogy a saját izmai fogják tartani a bokáját, azok erősödnek meg. Ha a cipő tartja, akkor lehet, hogy szépen fog állni a cipőben, de mezítláb ugyanúgy problémás lesz.

Márkátlan cipőt akkor se vegyél a gyereknek, ha az puhatalpú, mert abból csak probléma van.

2011. júl. 27. 08:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Salus cipő, a védőnő tanácsára próbáltuk ki. Azóta minden cipője, szandija csak ilyen. Igaz nem olcsó, de nagyon jól tartja a kis lábát. És szépek is. Nem tudom hol laksz, de mi Budaörsön a Salus gyógypontban vesszük. Azt hiszem van honlapjuk is.
2011. júl. 27. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk nehezen ment az első kiscipő kiválasztása, mert nekem sem igazán tetszettek az általad is felsorolt kritériumoknak megfelelő cipők. De végül egy Superfit szandit vettünk a kisfiamnak, ami szerintem minden kritériumnak megfelel és még vagány is!

Itt a bolt linkje, nagyon jó áron vannak a cipők!

[link]

2011. júl. 27. 12:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is az egyik válaszolóval kell,hogy egyet értsek!Amikor aktuális lett a téma én is nagyon utánnaolvastam az elsőlépés cipőknek!Én is elhatároztam,hogy Siestát nem veszek!

na már most mikor elindultunk több problémával is szembesültünk!

A Falcon nem ment fel a lábára,magas a lábfeje

az Elefantennek nekem nagyon keménynek tűnt a talpa,egyszerűen nem hajlott

Az Asso nem volt méretben

Superfit sehol nem volt pedig vagy 5 cipőboltot bejártunk!

Így maradt a Sieste,brendonban vettük!

nagyon jól tartja a bokáját,nagyon minimális harántemelő van benne(most már a Siesta sem gyárt harántemelőset)ennek volt a legmagassabb a lábfejénél,ebbe bele ment a fiam lába és a talpa is hihetetelen hajlékony!A fiam tavasz óta nyüstöli és sehol nincs elszakadva,kinyúlva,eldeformálódva!Szóval én a hiedelmekkel ellentétben megvagyok elégedve vele!

2011. júl. 27. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!