Első cipő kérdés. Mondanátok olyan márkát, ami megfelel a lenti kritériumoknak? Esetleg boltot is, vagy linket?
Szia! Én javasoltam a puhatalpút - a valódi liliputi nem forog el és az a jó benne, hogy a gyerek lába szépen meg tud erősödni, úgy, mintha mezítláb járna. A befele dőlést is pont az fogja korrigálni, hogy a saját izmai fogják tartani a bokáját, azok erősödnek meg. Ha a cipő tartja, akkor lehet, hogy szépen fog állni a cipőben, de mezítláb ugyanúgy problémás lesz.
Márkátlan cipőt akkor se vegyél a gyereknek, ha az puhatalpú, mert abból csak probléma van.
Szia!
Nálunk nehezen ment az első kiscipő kiválasztása, mert nekem sem igazán tetszettek az általad is felsorolt kritériumoknak megfelelő cipők. De végül egy Superfit szandit vettünk a kisfiamnak, ami szerintem minden kritériumnak megfelel és még vagány is!
Itt a bolt linkje, nagyon jó áron vannak a cipők!
Szia!
Én is az egyik válaszolóval kell,hogy egyet értsek!Amikor aktuális lett a téma én is nagyon utánnaolvastam az elsőlépés cipőknek!Én is elhatároztam,hogy Siestát nem veszek!
na már most mikor elindultunk több problémával is szembesültünk!
A Falcon nem ment fel a lábára,magas a lábfeje
az Elefantennek nekem nagyon keménynek tűnt a talpa,egyszerűen nem hajlott
Az Asso nem volt méretben
Superfit sehol nem volt pedig vagy 5 cipőboltot bejártunk!
Így maradt a Sieste,brendonban vettük!
nagyon jól tartja a bokáját,nagyon minimális harántemelő van benne(most már a Siesta sem gyárt harántemelőset)ennek volt a legmagassabb a lábfejénél,ebbe bele ment a fiam lába és a talpa is hihetetelen hajlékony!A fiam tavasz óta nyüstöli és sehol nincs elszakadva,kinyúlva,eldeformálódva!Szóval én a hiedelmekkel ellentétben megvagyok elégedve vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!