Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves fiú vagyok, és még...

16 éves fiú vagyok, és még szüz. Mit tegyek hogy ne cikizinek ki emiatt álandóan a suliban? Szerintetek is ideje lenne már ilyenkor az elsö alkalomhoz?

Figyelt kérdés
Csak állandóan idegesít hogy csesztetnek.Már mindenki az osztályból a kalandjait meséli,én meg sehol sem vagyok.Se barátnöm,se tapasztalatom sincs.Hol lehet találni olyan lányt aki segítene nekem?
2010. febr. 26. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha még sokáig fognak csesztetni, akkor hazudj valamit. Viszont ne feküdj le valakivel csak azért, mert úgy érzed itt lenne az ideje, vagy esetleg ciki,bár szerintem egyáltalán nem kéne, hogy az legyen.
2010. febr. 26. 18:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok én az a nagy képü barom arc hazudozós típus,inkább egy jó barátnö az a tuti.Az elöbb hivtam a mobilon egy lányt,holnap megyünk diszkóba,bulizunk aztán csak összejön.
2010. febr. 26. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Tegyél jó magasról arra, hogy mit mondanak az emberek. 21 éves vagyok és csak két hónapja vesztettem el a szüzességemet. Sokat szekáltak érte, én meg közöltem velük, hogy az inteligenciaszintükről tesznek tanubizonyságot, meg hogy felszínesek és sekélyesek. Nem tetszett nekik a válasz, nem is beszéltek velem, míg le nem szakvizsgáztam, de kicsit izgatott. Most főiskolás vagyok, párom is kicsit megdöbbent, h szűz vagyok, de tudom, hogy örült neki, hogy elvehette.
2010. febr. 26. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azokkal az önbecsülésben szenvedő, kicsinyes, éretlen dicsekvő(mert a dicsekésükkel azt fejezik ki, hogy mennyire becsülik saját magukat!) idiótákkal akik ez miatt szekálnak!! Téged a lányok érdekelnek igaz? Akkor meg velük foglakozz! Mert a lányok többsége, legalábbis akik normálisabbak(hozzád hasonloóan) pont az olyan fiúkat keresik, amilyen te vagy: megfelelő önbizalom, jó kinézet és értelmes gondolkodás(remélem azért ebbe igazság is vaN:P, és nem pedig az olyanokat, mint akikről írtál, azok csak a plázacicáknak meg az ilyeneknek kellenek, mert azt hiszik, milyen menők!!

De sztem biztos fogsz nemsokára találni 1 értelmes lányt aki hozzádvaló, ha megfelelő helyen "keresed":P.

Remélem segítettem=) 17/L aki még szűz!

2010. febr. 27. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz!

Van egy haverom, hasonló kaliberű mint te. 16 évesen nekem is előadta,hogy miként cidázta le a kuka mögött egy nő, meg ilyen-olyan marhaságokat mesélt... Aztán összejött egy lánnyal, két évig együtt voltak, most szakitottak és mondta,hogy ez a lány volt neki az első minden tekintetben. Magamban nagyon nagyot nevettem. Sőt... nevetek a mai napig,hogy mire volt jó össze-vissza hazudnia...

Egyébként nálunk a fiúk nem beszélgettek szexről, csak nagyon ritkán. Szerintem deffektesek a havarjaid.

2010. febr. 27. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:

1. Sz@rd le hogy mit beszélnek. A te életedről csak te dönthetsz! Ha helyesnek ítéled a döntéseidet, akkor ne aggódj!

2. Menj el egy prostihoz és ne légy félénk! Utána te leszel a legmenőbb! :D

3. Ha csaj kell akkor inkább csajok társaságát keresd, ne a hencegő kisfiúkét!

2010. febr. 27. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok és febr 14én vesztettem el :) a barátnőm is akkor és ez így van rendjén, szerintem várd meg az igaiz:)hidd el sokkal jobb egy olyannal akit szeretsz is és ő is viszont szeret.az osztálytársaidat emg vágd pofán ha olyan erős avgyDD:D vagy szarjál rá,sőt abba is biztos lehecc hogy azok se láttak még pinát max a bioszkönyvbe:D
2010. febr. 27. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:

mondd az hogy hatszormegvolt : DDD

többiek véleményét meg sz.ard le : D

2010. febr. 28. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy az összes tanárt megdugtad a suliban! Még a nőket is :DDDDDDDDDDDD
2010. márc. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!