16 éves fiú vagyok, és még szüz. Mit tegyek hogy ne cikizinek ki emiatt álandóan a suliban? Szerintetek is ideje lenne már ilyenkor az elsö alkalomhoz?
Ne foglalkozz azokkal az önbecsülésben szenvedő, kicsinyes, éretlen dicsekvő(mert a dicsekésükkel azt fejezik ki, hogy mennyire becsülik saját magukat!) idiótákkal akik ez miatt szekálnak!! Téged a lányok érdekelnek igaz? Akkor meg velük foglakozz! Mert a lányok többsége, legalábbis akik normálisabbak(hozzád hasonloóan) pont az olyan fiúkat keresik, amilyen te vagy: megfelelő önbizalom, jó kinézet és értelmes gondolkodás(remélem azért ebbe igazság is vaN:P, és nem pedig az olyanokat, mint akikről írtál, azok csak a plázacicáknak meg az ilyeneknek kellenek, mert azt hiszik, milyen menők!!
De sztem biztos fogsz nemsokára találni 1 értelmes lányt aki hozzádvaló, ha megfelelő helyen "keresed":P.
Remélem segítettem=) 17/L aki még szűz!
Ne kamuzz!
Van egy haverom, hasonló kaliberű mint te. 16 évesen nekem is előadta,hogy miként cidázta le a kuka mögött egy nő, meg ilyen-olyan marhaságokat mesélt... Aztán összejött egy lánnyal, két évig együtt voltak, most szakitottak és mondta,hogy ez a lány volt neki az első minden tekintetben. Magamban nagyon nagyot nevettem. Sőt... nevetek a mai napig,hogy mire volt jó össze-vissza hazudnia...
Egyébként nálunk a fiúk nem beszélgettek szexről, csak nagyon ritkán. Szerintem deffektesek a havarjaid.
1. Sz@rd le hogy mit beszélnek. A te életedről csak te dönthetsz! Ha helyesnek ítéled a döntéseidet, akkor ne aggódj!
2. Menj el egy prostihoz és ne légy félénk! Utána te leszel a legmenőbb! :D
3. Ha csaj kell akkor inkább csajok társaságát keresd, ne a hencegő kisfiúkét!
mondd az hogy hatszormegvolt : DDD
többiek véleményét meg sz.ard le : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!