Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kell az első alkalomhoz síkosító?

Kell az első alkalomhoz síkosító?

Figyelt kérdés
melyiket vegyük meg?a biztonság kedvéért:)
2010. márc. 18. 16:20
 1/10 anonim válasza:
xD
2010. márc. 18. 16:24
 2/10 lacikaaaaa válasza:
nem kell hozzá. Már ha a sima szexre gondolsz. Ha beteg análra vágysz akkor hasznos a sikosító.
2010. márc. 18. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Ártani nem árthat,ha legalább a közeledben van!Biztos ami biztos!:)
2010. márc. 18. 16:32
 4/10 anonim válasza:
Hát, én azt mondom, hogy vegyél, mert nem tudhatod mennyire leszel nedves. És gondolom egy picit segít is. De ajánlani sajnos nemtudok.
2010. márc. 18. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Vannak olyan óvszerek, amiken síkosító is van, lehet hogy az is elég, de biztos ami biztos:)
2010. márc. 18. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de kellhet. Nekem kellett, sokkal könnyebben ment a dolog. És sajnos a mai napig kell, mert száraz a hüvelyem valamiért. Lehet a fog.gátló..

Nekem Durex 2 in 1 van, színtelen, kicsit édes, nem ragad, és kevés is elég belőle, mert sűrű. Az ízesített vackokat nem bírtam, érzékeny a bőröm és elviselhetetlenül csípett. Ebben a fajtában nincs színező, és íz anyag. Szóval azt tudom ajánlani. És bárhol lehet venni, mi a Tescoban szoktuk.

22/L

2010. márc. 18. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
16.21 ezen jót nevettem :DDD
2010. márc. 18. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem árt ha van és mi durex chery-st használtunk az elsőnél, szerintem jó volt:)
2010. márc. 18. 17:48
 9/10 A kérdező kommentje:
miért törölték a 16.21est és az én válaszomat?vannak rosszabb válaszok is máshol amiket inkább kellett volna:D
2010. márc. 18. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha eléggé be tudsz nedvesedni akkor felesleges.Bár a biztonság kedvéért vehettek.Nekem sosem kellett mert,egyszer kipróbáltuk a barátommal de másnap elképesztően égett az alhasam.Szóval nekem nem jönnek be az ilyen segédanyagok:)
2010. márc. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!