Most ilyenkor mit tegyek? 14/L (szűz)
Figyelt kérdés
A testem kívánja a szexet. lelkileg is készen állok rá.de félek ha azzal a fiúval(17,szűz)akit nem szeretek csinálnám maradandó lelki nyomot hagyna bennem.. ez előfordulhat?2011. nov. 3. 15:47
11/24 anonim válasza:
ne írd ki ugyan azt a kérdést többször!!!!
ezzel elveszed a helyet a t9bbi kérdezőtől.
mellesleg nyugodtan dugasd meg magad engem addig nem érdekel míg a barátnőm nem vagy .
íme egy k*rva születése.
csak ha már megteszed akkor vedd is fel tedd fel netre legalább keress is rajta valamit
12/24 A kérdező kommentje:
Egyedül az 5.be volt valami értelmes..köszönöm. a többieknek meg "köszönöm" ezeket a rohadtul értelmes válaszokat...-.-"
2011. nov. 3. 16:05
14/24 anonim válasza:
Már megbocsáss de szerintem 14 évesen nincs jogod ahhoz h bárkire is ilyen véleményt mondj főleg nem az után hogy kiirtad h lenne-e lelki nyoma annak h lefekszel valakivel?-.-" ha csak egy csöpp eszed is lenne már eleve a kérdést nézve azt mondod lelkileg készen állsz erre megkérdezed h lenne-e lelki nyoma? ... mondd szoktál te gondolkozni is?
15/24 anonim válasza:
Igen, egy életre szóló élmény lesz. S ha így csinálod, akkor olyan srácot fogsz kifogni, aki csak magával foglalkozik veled nem. Értsd: a saját orgazmusát akarja elérni és nem téged akar a csúcsra juttatni.
Tehát hatalmasat fogsz csalódni.
16/24 anonim válasza:
14 évesen ne kívánj semmi féle szexet min 17 éves korodig várj,gyerek vagy és éretlen,gyereknek nem való a szex,gondolj már bele sok lánynak ennyi idősen se melle,se menstruációja sincs
17/24 A kérdező kommentje:
Nekem van mellem és menstrúációm is több mint egy éve
2011. nov. 3. 18:48
18/24 anonim válasza:
Akkor most már elég nagy lány vagy ahhoz is, hogy megtanulj helyesen írni. Pl. a menstruációt rövid u-val írjuk. :)
19/24 anonim válasza:
azért mert van melled és menstruálsz már készen állsz a szexre? szerintem gondold át, mert ha olyan fiúval fekszel le aki tapasztalatlan akkor lehet hogy akaratlanul is fájdalmat fog okozni és te egy életre megutálod a szexet
20/24 anonim válasza:
én csak írtam valakinek az sincs,hogy értsed mennyire éretlen,gyerek vagy még a szexuális élethez,de ha iylen nehéz a felfogásod inkább elrémítelek: nagyon fájni fog soha nem lesz orgazmusod,kiégsz 20 éves korodra,vagy terhes leszel elveteted sose lehet gyereked,vagy terhes leszel és nem tudod meg időben kihordod megszülöd örökbe adod vagy nem adod örökbe és gyerekként lesz egy gyereked,vagy elkapsz valami betegséget és belehalsz, a szex nem gyereknek való tulajdonképpen 17 év alatt semmiképp nem kéne és 17 évesen is csak komoly kapcsolatban,ez egy tanács hidd el jó tanács, a te életed dönts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!