Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy "egy 20...

Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó kérdésnél azt írják ha valaki panaszkodik, hogy mondjuk 20-23 éves és szűz még, hogy "Örülnék ha egy ennyi idős szűz barátnőm lenne" vagy "Örülj annak hogy visszafogott lány vagy, a pasik jobban szeretik azokat" de közben meg a való életben a nagyszájú, belevaló csajok a népszerűbbek, és nem tartom valószínűnek hogy egy 20-on valahány éves pasi szívesen vacakol egy pl 23 éves szűz lánnyal...
2011. aug. 23. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Utolsó:én írtam és a válaszom:Most azért fogjak ki valakit,hogy ne legyek egyedül?Inkább nem,köszi.Sosem volt különösebben igényem társra,és ha eddig nem volt,ez után sem lesz.Tudod,hogy anyukám nem fog örökké élni sajnos és talán öcsinek is lesz párja.Ha lesz párja és gyerekei,én azzal is megelégszek ha pátyolgathatom őket.Ez saját döntés,és tudom,hogy nem fogom megbánni:)
2011. szept. 25. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!