Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy "egy 20...

Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó kérdésnél azt írják ha valaki panaszkodik, hogy mondjuk 20-23 éves és szűz még, hogy "Örülnék ha egy ennyi idős szűz barátnőm lenne" vagy "Örülj annak hogy visszafogott lány vagy, a pasik jobban szeretik azokat" de közben meg a való életben a nagyszájú, belevaló csajok a népszerűbbek, és nem tartom valószínűnek hogy egy 20-on valahány éves pasi szívesen vacakol egy pl 23 éves szűz lánnyal...
2011. aug. 23. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
81%
Maradjunk annyiban, hogy AHÁNY EMBER ANNYI VÉLEMÉNY, akkor meg....minek foglalkoztok vele ennyit! Teljesen fölösleges. Úgyis mindenki azt tartja normálisnak ahogy ő élte meg. Nem figyeltétek? Aki 16 alatt jajj annak az volt a jó nem bánta meg, aki 26 fölött no hát akkor mi van annak meg az volt a jó és ő sem bánta meg. S pont ez a lényeg, hogy ne bánd meg és akkor KIT ÉRDEKEL, hogy ki MIT GONDOL a DOLOGRÓL! Az a lényeg, hogy előbb utóbb mindenki BOLDOG legyen!
2011. aug. 23. 15:20
 52/61 anonim ***** válasza:
78%
Hagyjátok már ezt a szüzesség témát am.Nem érték hanem állapot az az érték ha nem szexeltél csomó jöttmenttel.ÉN pl 17 éves lány vagyok és szűz ami még jó csak még barátom sem volt és nem valószínű h lesz mert suliba aminek a nagyrésze lány az osztályban kívülálló lettem és a régi barátaim is elhúzódtak tőlem ebből kifolyólag nem járok sehova és szakkör sincs amire járhatnék meg nem biztos h suliba jó lenne pasizni sőt ott inkább kihagyom főleg h vallási suli leszünk tehát egyben bízhatok továbbtanulok új közösség és majd ott ha meg ott sem sikerül kb:24-25-26-ig én is egyedül leszek és nem jó ez így sokkal nyugodtabb lennék ha bármikor lehetne pasim mint így h tudom h nem valószínű h lesz amíg idejárok.Sokkal jobb annak a lánynak aki egy-két kapcsolaton túl van szűzen gondolom persze de most mivan ha nem az ha jólesett neki tőlem ok.Mint egy olyannak aki tudja h ha az új közösség(egyetem,főiskolaiba)nem jön össze huszonpárévig simán egyedül leszek és akkor még nehezebb lesz.Nyilván én sem akarok majd egyéjszakásokat meg komolytalan kidumál a hátam mögött fiúkat de komolyt meg normálist találni.......elég nehéz és nem is ez lesz a főgondom nyilván éjjel-nappal tanulni fogok úgyhogy azért sztem ez elég nehéz így!
2011. aug. 23. 18:48
 53/61 anonim ***** válasza:
és persze még abban sem lehetek biztos h továbbtanulok és azután meg még nehezebb lesz.
2011. aug. 23. 18:52
 54/61 anonim válasza:
38%

Én nagyon szerettem volna szűz maradni egy szűz fiú számára vallási okokból. Mindenki vágyik titokban erre a tisztaságra. De rájöttem, hogy attól még, hogy valaki szűz, nem biztos hogy lelkileg érintetlen. Pl. én olyan srácnak adtam a szüzességem, akit nem szerettem, de igazából pont azért mert valaki másba voltam szerelmes, lelkileg nem voltam szűz egyáltalán. És az a srác, akibe én szerelmes voltam, talán szűz volt a vallásosság miatt, de tudtam, hogy átélt egy nagy szerelmi csalódást, elvesztett egy gyönyörű lányt, akinek még csak a nyomába se érhetek...valahogy tudtam, hogy a lelki szüzességét már elvesztette ő is.

És nem bántam meg, hogy a szerelmem már nem szűzen kapott meg, egyrészt mert ő több lányt is megdugott már előttem, és úgy érezném, ha szűzen kapott volna meg, hogy olyasmit adtam neki, amit nem érdemelt meg, hiszen ő nem viszonozta.

Szóval én a szüzességem egy szűz fiúnak tartogattam, de mivel ilyet nem találtam, nem bánom, hogy nem annak adtam akit szeretek.

2011. aug. 23. 23:06
 55/61 anonim válasza:

Hát az utolsó válaszon igencsak elcsodálkoztam. Nem pont az a lényeg, hogy annak add oda a szüzességed, akit igaz szerelemmel szeretsz? Mért adtad oda magad annak a másiknak, ha nem szeretted? Úgy hangzott a válaszod, mintha "bosszúból" adtad volna oda magad másnak. Nem érdemelte meg? Ilyet én nem tudnék mondani, ha szeretem.

Én egy olyan srácnak adtam oda a szüzességemet, akit tiszta szívből szerettem és ő ugyanúgy érzett irántam. Ő már régen nem volt szűz, de engem a legkevésbé érdekelt, hogy kivel hányszor csinálta....vagyis hazudok, mert pont hogy tetszett, hogy ő már nem szűz, így tudtam, hogy tud majd rám vigyázni, és óvatos lesz, mert elmondta, hogy ő már "fölavatott" előttem egy szüzet.

Nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk és szeretjük egymást (7 éve)

Csak érdekelne a kérdésemre a válaszod.

2011. aug. 24. 07:06
 56/61 anonim ***** válasza:
23:06 tényleg a legrosszabbat csinálta, amit csak tehetett: Nemcsak értelmetlen okból adta oda magát valakinek, de még csak nem is szerette az illetőt. Mondjuk a vallásos emberek cselekedeteiben nem mindig érdemes logikát keresni...
2011. aug. 24. 09:50
 57/61 anonim válasza:

Egyáltalán nem voltam már vallásos, amikor lefeküdtem azzal akit nem szerettem. Ha hittem volna még Istenben, nem fekszem le senkivel házasság nélkül.

26 voltam és még szűz és nem tudtam levakarni magamról a srácot. Szerelmes voltam abba a régi hívő fiúba, akit már sok éve nem láttam és tudtam, hogy én már soha többé nem leszek szerelmes. Viszont vágytam a szexre. Ezért feküdtem le vele és nem bosszúból. Kíváncsiságból tettem, tudni akartam milyen a szex. De nagyon fájt nekem. Azt hittem az én hibám, mert szűz vagyok. De mikor sokadjára is fájt, feladtam és nem erőltettem tovább a szexet. Amúgyis undorodtam a testétől. Ezt se tettem jól, belementem egy testi vonzalom nélküli kapcsolatba. De ő tudta hogy nem szeretem és azt mondta, neki így is jó, a szerelem nem fontos. Nem sokat feküdtünk le egymással. Később, sok év múlva tudtam meg, hogy neki nagyon nagy volt a nemi szerve és nem én voltam az első lány, akinek nagy fájdalmat okozott. Pedig óvatos volt szegény.

Aztán szerelmes lettem és 29 évesen éltem át azt, hogy a szex pontosan olyan, mint a filmekben. És mégis azt mondom, nem érdemelte volna meg a szüzességem. Én őrületesen szerettem, de ő szerintem nem szeret engem igazán. Kicsit úgy érzem magam mellette, mint akivel azért van együtt, mert én jöttem neki össze. Nem várom, hogy szerelmes verseket írogasson, de olyan szinten törte össze a boldogságomat a faragatlan bunkó viselkedésével, hogy igenis örülök, hogy csak a szívemet adtam neki és legalább a szüzességemet nem.

2011. aug. 25. 01:07
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Én 24 éves vagyok,átlagos,dolgozó nő.És szűz.Lett volna lehetőségem,jártam is fiúkkal de egy idő után rájöttem,hogy engem a férfiak idegesítenek.Nem bánom,hogy nem tettem meg,örülök neki és nem akarok ezen az állapotomon változtatni.Napi 8 órában robotolok,se kedvem se időm nincs ismerkedni.Törődöm a családommal,olvasok,zenét hallgatok,és kockulok.Egyszóval elfoglalom magam mikor ráérek.Nem érzem cikinek de nem is reklámozom.Miért tenném?Az meg,hogy defektes lennék...Nem érdekel senkinek a véleménye ezen a téren,még anyukám sem szól bele,öcsém 19 évesen pedig becsül,hogy ilyen vagyok.Ez az én egyéni döntésem,és elvagyok szex nélkül is.Lehet kővel dobálózni:P
2011. aug. 28. 15:30
 59/61 anonim ***** válasza:
ahogy egy filmben mondták: egyszerre legyél k.rva és könyvtáros... (mutasd meg neki hogy egy vadmacska vagy, de más pasikkal ne kezdj)
2011. szept. 18. 17:54
 60/61 anonim válasza:
89%

Előző előtti válaszoló...én nem akarlak megkövezni de had kérdezzem meg és ha a családod nem lesz?A szülők sem élnek örökké, és a tesóknak is előbb utóbb párjuk lesz ha csak nem olyaok ők is mint te...képtelen vagyok elhinni h vkinek az egyedüllét a jó és maximálisan kielégítik az igényeit akönyvek+számítógép.Tudom ráfogtad a robotolásra ez szép dolog meg mit csináljon a szerencsétlen ember ha dolgozni kell de vhol azért nem ez az élet értelme sztem vagy ennyire tévednék?Mi a jó a magányban a szerzeteseken kívül nem hiszem h sokan örömüket lelnék benne egy életen át.

Sztem mindennek van oka csak szeretünk kifogások mögé bújni...

2011. szept. 22. 21:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!