Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?
10:56-os hozzászólóval értek egyet.
Jól leírta a helyzetet, az emberek túlmisztifikálják a kérdést mindkét oldalról: az egyik már 14 évesen el akarja veszíteni, a másik meg hiába szeretné elvi okokból nem teszi.
Én azt mondom nem kell a a szélsőségek felé menni, ne legyen senki könnyűvérű se, de apácaként se éljen, ha van egy normális kapcsolata akkor védekezzen és szeretkezzen. Ennyi.
Mielőtt bárkiben felmerülne már nem vagyok szűz. 25F
Szerintem semmi baj nincs azzal aki szűz és 20 fölött van. Én csak azt tartom gáznak, mikor valaki házasságig tartogatja. Honnan tudja azt az illető hogy a pasival jó lesz a szex? Magamból indulok ki, volt egy pár partnerem, és ezek közül 2-vel élveztem a szexet úgy igazán, mert működött a kémia, és mégcsak szerelmes sem voltam beléjük. Elítélhettek, de tényleg így van. Mi van egyik kedves válaszoló, ha összeházasodsz a pasiddal, és rossz lesz a szex? Akkor nem fogtok szexelni? Ezért kell kipróbálni, mert ha nem működik, az megöli a kapcsolatot. Tudom, nem csak a szexről szól egy párkapcsolat, de igenis fontos szerepe van.
Még egyszer leírom, kérdező nem rád értem ezeket, mert leírásod alapján már szívesen lennél valakivel, gondolom valami érhetett gyerek korodban, ami miatt így alakult. Nem kell ezt szégyellni, ismerkedj, fogsz találni olyan férfit akit nem zavar ez a dolog. Aki meg ezért elhagyna, vagy lenézne az annyit is ér.. 22/L
"Szerintem egy normális intelligens pasi inkább fog meg egy szűz 20onévest mint egy világ k*rváját és szívesen bajlódik egy tapasztalatlannal..."
Na már bocs, de ez tipikusan a szűzikék ferdítése. Csak akinek van esze az ilyenkor felhúzza szemöldökét, hogy hol hagytad a NORMÁLIS ÁTLAGOS nőket, mert nem csak ez a kettő van. És egy intelligens normális férfi szívesebben választ egy normális nőt, mint egy olyat, aki vagy elmebeteg vagy 1000 éves okok miatt a szűziesség rózsabokrában üldögél, mint egy 14 éves kislány, holott elvileg ő egy testileg lelkileg érett nő kellene, hogy legyen.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:21
Ez királyságos volt.
Igazság szerint én nem ismerem szűz lányt. Vagyis de, azt hiszem, már láttam egyet. Béna volt. Az egész. Úgy ahogy volt. De nem kérdeztem meg tőle, csak látszott.
Aki csak orál-análba csinálta eddig az is szűz :-D elvileg ... (ez csak úgy eszembe jutott)
Mindegy. Azért én a falat kapartam volna, ha nem szexelhetek. Vannak az embernek vágyai és szükségletei. A nőknek is. A nők pont hogy 20-25 éves korukban égnek max lángon. Elvesztegetni ezeket az időket, háááát... Mondjuk aki kibírja, annak lehet tényleg nincs sok mindent vesztegetni. Nem az első jöttmenttel kell (csak a felesleges válaszol elkerülésére) normális társat is lehet már találni előbb. Az meg nem olyan nagy baj, ha nem ő lesz az igazi. Meg kell éljük a saját kis csalódásainkat. Így meg magán a szőke lófarkú hercegen is vannak akik vacilálnak. Azok meg akik együtt várják a házasságot, már nem azért de szerintem elég nagy balfék lehet a pasid :-D ...
én jártam már úgy hogy odavoltam egy pasiért és a pasi is értem,midnen jól ment addig míg le nem feküdtünk. a sex borzalmas volt vele. egyszerűen úgy éreztem hogy ez nem lehet igaz.(pedig egyikünk sem volt szűz már) ha mondjuk házasságig vártunk volna és akkor történik meg a dolog, hát nem is tudom mit csináltam volna.
egy jó kiegyensúlyozott kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik. ezért aki házzasságig vár vele benne van a pakilban a nagy pofáraesés. persze akik addig várnak általában azt bizonygatják hogy a szex nem fontos, és sosem néznének szembe a ténnyel hogy anélkül max barátság lehet.
11:21-es
Nem 100%-ig igaz, amit mondasz. Maximum csak ilyen típusú lányokat találtál. Itt az én példám:
21 éves koromig nem volt semmilyen kapcsolatom. Nem voltam eljárós típus, kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy ismerkedjek. 21 évesen megismerkedtem a szerelmemmel, és szó sem volt félszegségről. Persze, tartózkodás, szemérmesség volt. De 1 hónap után összejöttünk és másfél hónapra rá lefeküdtünk. Nem erőltetett semmit. Rám bízta, ahogy érzem. Várt volna hónapokat, de évet is. Mivel tudtam megbízhatok benne, így most mit játszottam volna az eszemet. S ne hogy azt hidd, hogy csak egy póz van az ilyen lányok fantáziájában, mint pl.: az én esetemben. Semmi probléma nincs ebből kifolyólag, hogy tapasztalatlan vagyok/voltam. Tanítgat. Másfél éve vagyunk együtt, ő 28 én 22 éves vagyok.
A másik, a kérdéshez hozzászólva, nekem is hányszor mondták, hogy húú, nem voltál még senkivel, hogy-hogy stb. No hát úgy, hogy igen,a bevállalósabb, nyitottab, mindenüket kitevő lányokra hajtanak a 18-22 éves fiúk általánosságában. Persze vannak kivételek.
S szerintem is inkább egy olyan emberrel veszítse el a szűzességét egy lány, akinél a vonzalom és a szerelem kölcsönös, hiába 20 év felett van a leányzó, minthogy 16 évesen egy jött-mentnek adja oda. Lehet, én vagyok a maradi felfogású, de én nem bántam meg semmit.
Bizony nem mindegy, hogy hány éves a szűz nő, ezt nem is fejtettem ki bővebben. A huszonéves eleje még könnyedén belefér, hiszen a gondolkodásukban érettebb nők nehezen találnak párra a gyerekes viselkedésű középiskolás fiúk között. Az egyetemen viszont már van alkalmasabb emberanyag. Viszont nem lehet örökké erre fogni a szüzességet, és könnyen lehet, hogy csak "rossz" szüzeket fogtam ki, de annyira hasonlítottak egymásra a tulajdonságaikban, hogy az már nem lehet véletlen. És egyikük sem volt virtuóz az ágyban, és sosem váltak azzá. Valahogy úgy voltak vele, hogy oké, már van szex, de azért megvannak nélküle. Azt tudni kell, hogy egy kivételével mind 26 évesnél idősebb volt, tehát nem tinilányokról volt szó, akik semmit sem tudnak. Ha nagyon merész lennék, akkor azt állítanám, hogy azok a nők várnak ilyen sokáig, akiknek alacsony a libidójuk, és nem hiányzik nekik a szex, azt csak a kapcsolat szükségszerű részének tekintik, ha van rá megfelelő férfi.
Férfiaggyal nem látom a logikát abban, hogy ha egy szexuálisan egészséges nő tartogatja magát, méghozzá ilyen sokáig. Mi az oka ennek? Itt már nem 21 éves nőkről van szó, hanem húszas éveik közepe-vége felé járó nőkről, és nem csúnyákról, átlagosokról. Az egyik 28 éves nő azt mondta, hogy nem érezte szükségét annak, hogy pasizzon. Hetente járt bulizni, de ha arra került a sor, elutasító volt.
Ha magamból indulok ki, akkor az ismerkedésre erősen motiváló tényezőnek látom a szexualitást. Le szeretnék feküdni az adott nővel, nem kizárólagosan, de erősen ott van ez is. Ha ez a motiváció hiányozna, akkor én sem ismerkednék, mert arra ott vannak a barátok. Tehát a saját tapasztalataim szerint és a férfilogikám alapján azt mondom, hogy az alacsony libidó az oka az "aggszűz" jelenségnek.
Én ezt a parkban sétálós, szélviharban mínusz 10 fokban 3 órán át csókolózós dolgot 29 évesen éltem át először. És igen, talán számomra azért volt olyan nagy dolog, mert 29 évet kellett várni rá. Egy kapcsolatom volt előtte, 26 voltam mikor kíváncsiságból lefeküdtem valakivel, aki nagyon is értékelte a szüzességemet. De nem volt jó vele a szex, nem szerettem őt igazán. Ezért én a mai napig úgy érzem, hogy azzal vesztettem el a szüzességet igazán, akivel 3 órán át csókolóztunk.
Tény, hogy vannak gátlásaim.
Én azt gondolom, a komoly kapcsolatot kereső fiúk számára érték egy ilyen lány. És azt gondolom, az ilyen lányokat imádják feleségül venni. És azt gondolom, az ilyen lányokat kivétel nélkül mind megcsalják egy olyannal, aki a seggét mutogatja az iwiwen. Mert a férfiaknak kell egy szűzies nő otthonra, aki mellett jó megöregedni. És kell egy ringyó, akinek a torkán le lehet nyomni:)De ez utóbbit nem szeretnék maguk mellé hosszútávra.
Nos én úgy gondolom hogy addig tartogassa egy lány amíg ő szükségesnek érzi és ne csak azért feküdjön le valakivel mert ciki hogy még szűz,bár tény és való hogy 25 felett már valami nem stimmel ha nem történt meg,vagy önértékelési problémák vagy pedig tényleg kizárólag lelki alapon működik nála a dolog,mert ugye egy olyan nőnek egyszerűbb ezt meg tenni akinél elég a kémia és nem muszáj az érzelem,de ezt egy érzelmesebb lánynak akinél bár működik a kémia sokkal nehezebb megtenni!
Én véleményem az hogy én szívesebben venném ha egy lány szűz lenne akár 26 évesen is,mint hogy kifogjak egy olyat aki bár normálisan néz ki és nem mondod meg róla hogy a félváros végig ment rajt!
Szóval szerintem mindenki addig vár vele ameddig jónak látja,ha 25 éves koráig vagy 30 éves koráig az az ő szíve joga hogy kinek fogja oda adni a szűzességét és szerintem a legtöbb férfi,többek közt én is,sokkal jobban tudok tisztelni egy ilyen nőt aki tudta türtőztetni magát,szóval szerintem az valamilyen szinten a hűségét is bizonyítja és hogy mennyire lehet könnyen le venni a lábáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!